ONLINESTUDIES

Jämför 2 Masterexamina i företagsadministration i Investering nätbaserad

En MBA är en studieperiod för kandidater med kandidatexamen för att vidareutbilda sig. Programmen kan ta flera månader upp till några år, beroende på program och antal kredittimmar som studenten tar i taget.

Vad är en MBA i investering? Programmet täcker alla ämnen, bland annat genom att utveckla relationer med investerare, avancerade ekonomiklasser och företagsledning. Andra ämnen kan omfatta investeringslagar och etik och affärspolitik och strategi. Du kan förväntas slutföra stora projekt självständigt eller med andra studenter.

Några av fördelarna med att tjäna en MBA i Investment är förmågan att driva en avancerad karriär i finansvärlden. Du kan tjäna en högre lön med dina nya kommunikationsförmåga. Din forskning och utveckling färdigheter är också säker på att komma till nytta efter examen, samt din förmåga att prioritera och organisera.

Kostnaden för ett MBA-program varierar beroende på vart du väljer att studera, studietid och material som behövs. Du bör kontakta skolan efter eget val för mer information om undervisning, böcker och andra avgifter.

Med en MBA in Investment kan du fortsätta bli en investeringsmäklare för ett större företag. Du kan också arbeta som en privat, oberoende konsult för företag och privatpersoner, om du gillar idén att vara din egen chef och ställa in ditt eget schema. Ett annat potentiellt karriärval är att jobba som en investeringsutvecklingschef för ett litet, medelstort eller stort företag.

Du kan studera för att tjäna din MBA i Investeringar vid ett antal högskolor, inklusive lokala högskolor, online skolor och stora universitet.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret

2 Resultat i Investering Filter

Online MBA i finans och ansvarig investering

Sustainability Management School
MBA
Jan 2021
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 månader
Engelska
Internet

Vårt onlineprogram är 100% online! Det är en möjlighet för dig att avancera i din karriär och utveckla nya färdigheter inom hållbarhetshantering.

Läs mer

MBA i finans & redovisning

IUBH University of Applied Sciences – Online
MBA
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 månader
Engelska
Internet

Vill du bli expert inom finansiering och investeringar? Då erbjuder MBA i finans och redovisning på IUBH dig ett brett utbud av lärandemöjligheter inom dessa områden. Det ger ...

Läs mer