ONLINESTUDIES

Sök bland MBA-examina i Digital marknadsföring i Mexiko Nätbaserad 2020/2021

Masterprogram i företagsadministration är akademiska program som leder till en examen efter ca två års studier och hårt arbete. Studenter har ofta möjlighet att skräddarsy sin utbildning så att den passar deras önskade karriär. 

Att förstå hur ny medieteknologi fungerar är en del av en framgångsrik digital marknadsförares strategi. Expertis när det gäller att använda denna nya teknologi för att påverka konsumenternas beteende är också viktigt. Fokus kan ligga på sociala medier, digital radio och tv, mobil marknadsföring och andra kanaler.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Kontakta skolor Topp masterprogrammen i företagsadministration i Digital marknadsföring i Mexiko nätbaserad 2020/2021

1 Resultat i Digital marknadsföring, Mexiko, Distansutbildning Filter

Master i företagsekonomi och management Digital marknadsföring (MBA)

UNIR - Mexico
MBA
<
Heltid
<
18 månader
Spansk
Internet

Med MBA inriktad på Digital Marketing har du tillgång till alla verktyg du behöver både teoretiskt och praktiskt, med vilket du kommer att förvärva en strategisk vision för af ...

Läs mer