STUDYONLINE.SE

jämför MBA-programmen i Dataanalys Online i Storbritannien 2019

Masterprogram i företagsadministration är akademiska program som leder till en examen efter ca två års studier och hårt arbete. Studenter har ofta möjlighet att skräddarsy sin utbildning så att den passar deras önskade karriär. 

Dataanalyser kretsar kring att inspektera dataset och skördar användbar information för att dra slutsatser om uppsättningarna som helhet. Processen kan ge antingen prediktiv eller beskrivande kunskap om data beroende på de använda metoderna.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Kontakta skolor Bästa masterprogram i företagsadministration i Dataanalys nätbaserade i Storbritannien 2019

3 Resultat i Dataanalys, Storbritannien, Distansutbildning Filter

Online Masters of Business Administration med Data Analytics

Nottingham Trent University Online
Internet Deltid 30 månader September 2019 Storbritannien UK Online

Använd kraften i stora data för att påverka strategin i din organisation med en Online MBA med Data Analytics från Nottingham Trent University. Online MBA med Data Analytics kommer att ge dig en förståelse för hela livscykeln för stora data: fånga, organisera, analysera, dra slutsatser och agera för att få hävstångseffekt eller konkurrensfördelar, vilket ger dig en mycket eftertraktad uppsättning färdigheter som kommer att bli extremt attraktiva till potentiella arbetsgivare.

Online MBA

Nottingham Trent University Online
Internet Deltid 2.5 år September 2019 Storbritannien UK Online

Genom en ledarskapsfokus, ett-till-ett-mentorskap och erfarenhetsinlärning är denna 100% Online MBA skräddarsydd för individen för att ge allt du behöver för att ta din karriär till nya höjder. Anpassa din Online MBA med en specialisering i Data Analytics.

MBA (Data Analytics)

Arden University
Internet Heltid Deltid 18 - 60 månader Januari 2020 Storbritannien Coventry + 1 fler

Detta online-MBA-program (Data Analytics) från Arden University har utformats för att utöva chefer som vill ta ett steg fram till en strategisk roll. fokusera på ledarskapskvaliteter, affärs hållbarhet och utforma strategiska modeller.