STUDYONLINE.SE

Se alla masterprogrammen i företagsadministration i Dataanalys nätbaserat 2019

En Master of Business Administration är en examen som man kan ta efter avslutad kandidatexamen. Att ta en MBA är ofta ett smart val då den djupgående utbildning och erfarenhet man får inom området kan göra dig som utexaminerad mycket attraktiv för potentiella arbetsgivare.

Organisationer använder dataanalys för att rensa, omvandla och organisera informationen som finns i råa dataset. Med hjälp av algoritmer och mekaniska processer kan analyser tillåta företag och myndigheter att identifiera och förutsäga trender i data.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Be om information masterprogrammen i företagsadministration i Dataanalys Nätbaserad 2019

5 Resultat i Dataanalys, Distansutbildning Filter

MBA - Data Analytics

Utica College Online
Internet Deltid 2 år Augusti 2019 Amerikas förenta stater Utica

MBA-Data Analytics-specialiseringen fokuserar på två aspekter av datavetenskapsfältet: med teoretiska modeller i insamling, design och analys av kvantitativa och kvalitativa data samt den verkliga processen att skapa och implementera lösningar baserade på data.

MBA - Koncentration i dataanalys

Key West University
Internet Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Jacksonville

KWU MBA-examen ger tidigt till yrkesutbildade yrkesverksamma med de praktiska färdigheter och kompetenser som behövs för att påskynda sin karriär i affärer.

Online Masters of Business Administration med Data Analytics

Nottingham Trent University Online
Internet Deltid 30 månader September 2019 Storbritannien UK Online

Använd kraften i stora data för att påverka strategin i din organisation med en Online MBA med Data Analytics från Nottingham Trent University. Online MBA med Data Analytics kommer att ge dig en förståelse för hela livscykeln för stora data: fånga, organisera, analysera, dra slutsatser och agera för att få hävstångseffekt eller konkurrensfördelar, vilket ger dig en mycket eftertraktad uppsättning färdigheter som kommer att bli extremt attraktiva till potentiella arbetsgivare.

Online MBA

Nottingham Trent University Online
Internet Deltid 2.5 år September 2019 Storbritannien UK Online

Genom en ledarskapsfokus, ett-till-ett-mentorskap och erfarenhetsinlärning är denna 100% Online MBA skräddarsydd för individen för att ge allt du behöver för att ta din karriär till nya höjder. Anpassa din Online MBA med en specialisering i Data Analytics.

MBA (Data Analytics)

Arden University
Internet Heltid Deltid 18 - 60 månader Januari 2020 Storbritannien Coventry + 1 fler

Detta online-MBA-program (Data Analytics) från Arden University har utformats för att utöva chefer som vill ta ett steg fram till en strategisk roll. fokusera på ledarskapskvaliteter, affärs hållbarhet och utforma strategiska modeller.