STUDYONLINE.SE

Sök Masterexamina i företagsadministration i Big Data nätbaserad Europa 2019

En Master of Business Administration är en specialiserad examen som kan ta mellan fem och sju år att ta. Många studenter bestämmer sig för att ta en MBA för att förbättra sina färdigheter inom områdena kritiskt tänkande, finans och ledarskap.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Börja idag mest populära MBA:er i Big Data Nätbaserad Europa 2019

2 Resultat i Big Data, Europa, Distansutbildning Filter

MBA Online Specialitet Business Intelligence och stora data

Instituto Europeo de Posgrado - España
Online Deltid 1500 öppettider Öppen antagning Spanien Spain Online

Med denna MBA finns det ett svar på den nödvändiga professionaliseringen av chefer och chefer i Business Intelligence och Big Data.

MBA i Big Data Management

IUBH Online
Online Heltid Deltid 18 - 36 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Oavsett om det handlar om klassisk handel eller online shopping, finansiella tjänster, flyg, resor och turism eller i telekommunikation: i nästan alla branscher är det data som avgör framgång för ett företag. Det handlar inte bara om stora mängder samlad data.