close

Filter

Visa resultat

Jämför Masterprogram i företagsadministration i Beskattning Nätbaserade

Tjänar en MBA är ett tecken på att du har slutfört en rigorös forskarutbildning masterprogrammet i företagsekonomi. Genom att fylla i kurser på nätet, du öppnar dig upp till större självständighet att avgöra när man ska arbeta på kurser. Vad är en online-MBA i Beskattning? Dessa rigorösa program kan lära dig alla detaljer i skattelagstiftningen och hur man kan hjälpa kunder at… Läs mer

Tjänar en MBA är ett tecken på att du har slutfört en rigorös forskarutbildning masterprogrammet i företagsekonomi. Genom att fylla i kurser på nätet, du öppnar dig upp till större självständighet att avgöra när man ska arbeta på kurser.

Vad är en online-MBA i Beskattning? Dessa rigorösa program kan lära dig alla detaljer i skattelagstiftningen och hur man kan hjälpa kunder att navigera dem. Du skulle kunna utbildas för att utvärdera ekonomisk, redovisning och deklarations rapporter från ett företag att bedöma dess hälsa och livskraft. Ditt program kan omfatta inte bara redovisning och finansiell kompetens, men också de kommunikationsfärdigheter som behövs för att hjälpa kunder med sina skatter. Du kan också lära sig om aktier, corporate kapitalisering, etisk verksamhet, eller riskhantering, eller andra faktorer som påverkar ett företags skatteklimat.

Att förstå en komplicerad skattelagstiftning är inte bara en färdighet som behövs för att hjälpa kunder, men också till nytta i ditt privatliv.Att kunna sätta en MBA på ditt CV kan göra det mer sannolikt att hyras av en skatte fast. Denna grad kan också förbättra dina övergripande organisatoriska och juridisk kompetens.

Priset för att tjäna din MBA varierar beroende på din skola och ditt land. Kontakta din skola för att lära sig mer om kostnader och stipendier. En online grad kan kosta mindre än en tjänat i ett traditionellt klassrum.

Din anställning alternativ efter att tjäna din examen kan omfatta en position som en skattekonsult, revisor, budget analytiker, affärs revisor, CFO, auktoriserad revisor, certifierad hantering revisor, skattedirektören, styrekonom, eller intäkter agent. Med den omfattande kunskap om skattelagstiftningen kan du att kunna få igenom dina studier, kan du använda dina kunskaper för att hjälpa antingen privatpersoner eller företag med sina skatter, eller du kan arbeta för regeringen.

Hoppa in i en masterutbildning idag.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
St. John's University Online
Queens , Amerikas förenta stater

I Skatteverket MBA-programmet från St. John's Tobin College of Business kommer du att få tillämplig teoretisk och teknisk skattekännedom för att tolka komplexa skatteregler oc ... +

I Skatteverket MBA-programmet från St. John's Tobin College of Business kommer du att få tillämplig teoretisk och teknisk skattekännedom för att tolka komplexa skatteregler och förordningar. -
MBA
Heltid
Deltid
18 - 36 månader
Engelska
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här