Filter
MBA
Tempo: Alla

Hitta Masterexamina i företagsadministration i Administration nätbaserade 2019

MBA är en förkortning för en Master of Business Administration, som är en post-examen som vanligtvis kräver förhandsslutförandet av en kandidatexamen. Men i vissa fall, beprövad lång sikt kommer relevant arbetslivserfarenhet räcka. MBA-examen in i arbetsställe beredd att ta på sig en ledande ställning.

Vad är en online-MBA i Digital Business Administration? Denna examen program är utformat för att uttrycka de ändrade förhållandena i näringslivet. Digital är inte längre framtiden, det är den nuvarande verkligheten för de flesta alla företag. En MBA i Digital Business Administration innehåller många av samma grundläggande klasser som en traditionell MBA, inklusive marknadsföring, affärsstrategi och redovisning. Skillnaden är att en examen i företagsekonomi digitala kommer att fokusera på hur man utför dessa olika färdigheter i en digital miljö.

En av de största fördelarna för akademiker i en MBA i Digital Business Administration programmet är att de kommer att vara beredda att ta itu med de moderna verkligheten på marknaden och kommer att vara väl rustat för att anpassa sig till framtida förändringar som tekniken utvecklas. De får ett brett spektrum av affärsrelaterade färdigheter utöver livskunskap som ledarskap och organisation.

Priset på undervisning och avgifter för en online-MBA-program ändras från skola till skola och land till land. För att få en bättre uppfattning om vad dina exakta kostnader kan vara, kontakta antagningsenheten vid den valda utbildningsinstitution.

Med sin kombination av praktiska färdigheter, teoretisk kunskap och framåtblickande metod en MBA i Digital Business Administration ger akademiker med ett brett utbud av karriärmöjligheter. Några exempel på möjliga titlar är digital marknadschef, affärsverksamhet manager, e-affärskonsult och försäljningschef.Akademiker ofta kan hitta arbete i stora företag, små nystartade företag, och den privata eller offentliga sektorn.

Det finns online-MBA-program som specialiserat sig på företagsekonomi digital som erbjuds på många utbildningsinstitutioner runt om i världen. Eftersom många är 100 procent på nätet, kan du studera var som helst. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Administration

Spain Business School

Mastergraden från det katolska universitetet i Murcia -UCAM- och Spain Business School in Management and Administration of Digital Companies (MBAD) syftar till att erbjud ... [+]

Företagets ledning behöver idag proffs med kunskap om ledning och administration men också med digitala färdigheter. Du, som redan har yrkeserfarenhet, blir framtidens chef med denna unika mästare på marknaden

Mastergraden från det katolska universitetet i Murcia -UCAM- och Spain Business School in Management and Administration of Digital Companies (MDBA) syftar till att erbjuda den berörda parten fullständig kunskap inom affärsadministration, den klassiska MBA, med den variant som integrerar uppdateringen till digitala företag, samtidigt som man utvecklar både ledningsförmåga och värderingarna i rätt affärsriktning.

Spain Business School MBAD" src="http://www.spainbs.com/Contents/Programs/Images/ucam_mdba.jpg" alt="Spain Business School MBAD" />Programmet innehåller ett kärnblock av ämnen om företagsledning och administration, samtidigt som det kompletteras med den digitala metodologin som fördjupar de tekniska aspekterna av miljön.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2019
Spansk
Deltid
12 månader
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
AKAD University

De är intresserade av professionell personal och personalutveckling management, som du vill utöka din första universitetsexamen för förbättrade karriärmöjligheter? Då du ... [+]

De är intresserade av professionell personal och personalutveckling management, som du vill utöka din första universitetsexamen för förbättrade karriärmöjligheter? Då du öppnar din egen talang med MBA-programmet "Talent Management" vid AKAD University varje chans utmanande ledande positioner. Med omfattande expertis inom ämnena talent management och change management, personaladministration, coaching och ledarskap du är med detta avstånd program lärande för branschexperter. MBA "Talent Management" ger kunskap, söker bolaget i tider av kompetensbrist för egen chefsnivå och på att rekrytera och bra personal behålla!

Din Kurs Struktur

Din distansutbildning "Talent Management MBA" är uppdelad i tre på varandra följande terminer:... [-]

Tyskland Germany Online
Öppen antagning
Tysk
Deltid
18 - 24 månader
Internet
Läs mer på svenska