STUDYONLINE.SE

Jämför {onlinestudies-mba-part-time-mba:plural} nätbaserat i Nordamerika

Att bygga på begrepp som är förknippade med sina grundutbildningar, kan kandidater för en civilingenjör i företagsekonomin finjustera sin affärsförmåga genom sitt examensarbete. Studenter som bedriver en deltid MBA kan arbeta mot slutförandet i en mer flexibel takt.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "staterna ". Den samlar också över 310 miljoner människor som är världens 's tredje största befolkning. Den innehåller tätbefolkade städer med spretigt förorter, och stora, obebodda och naturligt vackra områden samtidigt.

Kontakta skolor direkt {onlinestudies-mba-part-time-mba:plural} Nätbaserade i Nordamerika 2019/2020

sökresultat funna Filter

Deltid Online MBA

Brentwood University
Internet Deltid 12 månader September 2020 Amerikas förenta stater Irvine

MBA-programmet vid Brentwood University är utformat för yrkesverksamma av alla erfarenhetsnivåer, av vilka vissa kan se för att avancera i sin karriär och andra att byta till affärsområdet från andra områden.