STUDYONLINE.SE

Jämför 2 {onlinestudies-mba-part-time-mba:plural} nätbaserad Europa

Människor tjänar ofta sin mästare i företagsekonomi för att bedriva ledning i ledningen eller öka deras marknadsförbarhet inom sitt valda område. En deltid MBA ger ett tillmötesgående schema för att dyka vidare in i en utvald affärsrelaterad specialitet efter avslutad grundutbildning.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Börja idag {onlinestudies-mba-part-time-mba:plural} Nätbaserad Europa 2019/2020

sökresultat funna Filter

MBA i internationell verksamhet

Management Center Innsbruck
Kombinerat online och på campus Deltid 2 år Oktober 2019 Österrike Innsbruck

Den tvååriga Executive Master Degree Programmet i International Business speglar en generalistisk utbildning med ett starkt internationellt fokus som främjar och förbättrar elevernas professionella och sociala kompetenser.

MBA i digital verksamhet

Management Center Innsbruck
Kombinerat online och på campus Deltid 4 terminer Kontakt Skolan Österrike Innsbruck

Executive MBA Digital Business MBA-programmet belyser typiska affärsmodeller i den nya ekonomin och deras förutsättningar för framgång. Genom att ge toppmodern kunskap kombinerad med en stark praktisk relevans, kan deltagarna bli drivkraften för digital transformation i sitt eget företag och att skapa en ledande kultur som karaktäriseras av företagens entreprenörskap.