STUDYONLINE.SE

2 {onlinestudies-mba-part-time-mba:plural} nätbaserade i Österrike

En civilingenjör i företagsekonomi är en kandidatexamen idealisk för dem som söker karriär inom områden som ekonomi, entreprenörskap eller marknadsföring. Med det flexibla schemat för ett deltid MBA-program kan eleverna ta den tid de behöver för att slutföra sin examen.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Den grundläggande egenskap hos österrikiska systemet för högre utbildning är en fyraårig kurs. Efter avslutad grundexamen, universitetet har ofta stipendier för de studenter som kanske vill ytterligare studier till magisterexamen och även till forskarnivå.

de 2 Bästa {onlinestudies-mba-part-time-mba:plural} nätbaserad i Österrike 2019/2020

sökresultat funna Filter

MBA i internationell verksamhet

Management Center Innsbruck
Kombinerat online och på campus Deltid 2 år Oktober 2019 Österrike Innsbruck

Den tvååriga Executive Master Degree Programmet i International Business speglar en generalistisk utbildning med ett starkt internationellt fokus som främjar och förbättrar elevernas professionella och sociala kompetenser.

MBA i digital verksamhet

Management Center Innsbruck
Kombinerat online och på campus Deltid 4 terminer Kontakt Skolan Österrike Innsbruck

Executive MBA Digital Business MBA-programmet belyser typiska affärsmodeller i den nya ekonomin och deras förutsättningar för framgång. Genom att ge toppmodern kunskap kombinerad med en stark praktisk relevans, kan deltagarna bli drivkraften för digital transformation i sitt eget företag och att skapa en ledande kultur som karaktäriseras av företagens entreprenörskap.