MBA inom sjöfarts- och fraktledning

Institute for International Maritime Studies

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA inom sjöfarts- och fraktledning

Institute for International Maritime Studies

MBA i sjöfarts- och fraktledning har designats av International Telematic University Uninettuno i samarbete med Institute for International Maritime Studies för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till chefer och ledare inom sjöfarts- och sjöfartssektorn.

Programmet fokuserar främst på utbildning inom sjöfart, företagsledning och marinvetenskap och teknik, för att bygga upp kompetens inom sjöfartsindustrin, forskning och utveckling.

Programmet genomförs 100% via distansundervisning och erbjuds på engelska . Undervisningen ges via Internet, i avsnittet "Master" på portalen www.uninettunouniversity.net. MBA har en varaktighet på 18 månader och är indelad i videoföreläsningar, seminarier, handledning, chatforum, virtuella klassrum, labs, videoinspelningar, handledning mm.

Programmet leder till tilldelningen av MBA i Maritime och Shipping Management grad .

Studenterna kommer att erbjudas en möjlighet att utveckla en karriär inom global maritima ledning, fraktruta eller export och import. De kommer att få en distinkt företagsgrad som låter dem arbeta utomlands, inom ett brett utbud av industriella positioner, skeppsverksamhet, marinvetenskap, maritima ledning och drift. Kandidater från detta program kommer att ha en rad olika karriärmöjligheter, inklusive fartygshantering, försäkringsbrev, hamnbyrå, advokatbyråer, spedition, skeppsfinansiering, skeppsmäklare, import och exportverksamhet samt administrativa tjänster inom den privata och offentliga sektorn.

Institutet samarbetar med ett antal lokala sjöfartsorganisationer och företag som hamnmyndigheter, skeppsägare och skeppsföretag med syfte att ge studenterna praktisk erfarenhet samt utmärkta sysselsättningsperspektiv.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 29, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Duration
Varaktighet
18 månader
Deltid
Heltid
Price
Pris
4,000 EUR
Undervisningsavgifter betalas upp till 4 avdrag.
Information
Deadline
Locations
Dates