MBA Inom Sjöfarts- Och Fraktledning

Institute for International Maritime Studies

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA Inom Sjöfarts- Och Fraktledning

Institute for International Maritime Studies

MBA i sjöfarts- och fraktledning har designats av International Telematic University Uninettuno i samarbete med Institute for International Maritime Studies för att ge den nödvändiga kunskapen och kompetensen till chefer och ledare inom sjöfarts- och sjöfartssektorn. Tyngdpunkten ligger på sjöfarts- och sjöfartsadministration i en internationell och lokal miljö och programmet bygger på en framväxande kunskap och bevis för att möjliggöra jämförelser mellan olika länder och system.

Programmet fokuserar främst på utbildning inom sjöfart, företagsledning och marinvetenskap och teknik, för att bygga upp kompetens inom sjöfartsindustrin, forskning och utveckling.

Programmet genomförs 100% via e-learning . Undervisningen ges via Internet, i avsnittet "Master" på portalen www.uninettunouniversity.net. Mästaren har en längd på 18 månader och är indelad i videoelektioner, seminarier, handledning, chatforum, virtuella klassrum, labs, videoinspelningar, handledning mm.

Maritime Studies-programmet leder till tilldelningen av MBA i Maritime och Shipping Management grad . Programmet syftar till att utrusta studenter med en gedigen kunskap om aspekterna av sjöfartsverksamheten, tillsammans med en bred affärsförvaltningskunskap som krävs för att de ska kunna uppfylla kraven på en ledande post inom sjöfartsområdet och dess närliggande branscher. För att uppnå detta syfte erbjuder programmet sina studenter en unik blandning av professionella och akademiska kurser. Praktiska träningsprogram berikar vidare sina studier och gör det möjligt för dem att snabbt anpassa sig till arbetsgivarnas behov och att reagera på lämpligt och fantasifullt sätt på framväxande problem i en dynamisk industri.

Studenterna kommer att erbjudas en möjlighet att utveckla en karriär inom global maritima ledning, fraktruta eller export och import. De kommer att få en distinkt företagsgrad som låter dem arbeta utomlands, inom ett brett utbud av industriella positioner, skeppsverksamhet, marinvetenskap, maritima ledning och drift.

Mångfalden av stödjande aktiviteter inom den mycket dynamiska sjöfartssektorn och dess olika sektorer som består av många hundra stora, medelstora och mindre arbetsgivare erbjuder ett brett utbud av möjligheter i krävande och utmanande tjänster. Kandidater från detta program kommer att ha en rad olika karriärmöjligheter, inklusive fartygshantering, försäkringsbrev, hamnbyrå, advokatbyråer, spedition, skeppsfinansiering, skeppsmäklare, import och exportverksamhet samt administrativa tjänster inom den privata och offentliga sektorn.

Avdelningen samarbetar med ett antal lokala sjöfartsorganisationer och företag som hamnmyndigheter, skeppsägare och skeppsföretag med syfte att ge studenterna praktisk erfarenhet samt utmärkta sysselsättningsperspektiv.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad May 27, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Juni 2018
Duration
Varaktighet
18 månader
Deltid
Heltid
Price
Pris
4,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Grekland - Athens, Central Athens
Startdatum: Juni 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2018
Grekland - Athens, Central Athens
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan