MBA i digital marknadsföring

Allmänt

Programbeskrivning

Ett innovativt affärsskolakoncept

På IEBS är vi ett steg före den traditionella Business Schools-modellen:

 • Den traditionella inlärningsmodellen är stel och inte flexibel eftersom den bygger på den traditionella samhällsmodellen: standardiserad och med liten förändring.
 • IEBS inlärningsmodell är modern, flexibel och anpassningsbar eftersom den är utformad för att tillgodose behoven i dagens värld och ständiga förändringar.
 • Vi erbjuder lärande som integrerar teknik och innovation som en del av ämnet och alltid ger den senaste kunskapen.
 • Vi tänker på en 2,0 inlärningsmodell som prioriterar förmågan att ”lära sig genom att göra” genom att utveckla de färdigheter som krävs för att framgångsrikt möta utmaningarna i det dagliga arbetet.
 • Vi integrerar traditionella modeller, till exempel fallstudier, med de senaste lärströmmarna tack vare Web 2.0.

När allt kommer omkring garanterar en bok inte längre att vi kommer att lära oss allt vi behöver veta i livet om ett visst ämne.

Med IEBS är eleverna beredda att bli en ledande professionell som kan förnya sig, ta sig an och ge mervärde till sina företag genom nya sätt att göra affärer.

Vem är IEBS ?

IEBS grundades 2009 och är världens första infödda spanska digitala handelshögskola. Syftet är att erbjuda ett alternativ till traditionella handelshögskolor och satsa på en innovativ inlärningsmodell som kan tillgodose de verkliga behoven hos företag och proffs som lever i ett samhälle som ständigt förändras och förändras.

Vi presenterar ett förslag till en smidig och modern skola, alltid uppdaterad med de senaste trenderna och baserad på solida värden för att utbilda mer ansvarsfulla människor som leder projekt med Entrepreneurial Spirit baserat på innovation, etik och hållbarhet.

Vårt mål är att utbilda nya ledare som är så eftertraktade och eftertraktade i världen vi lever i, som kan ta åt, innovera och tillföra värde till sina företag, anställda och samhället på ett hållbart och lönsamt sätt.

Internationell karaktär

IEBS är född i Barcelona, centrum för innovation och entreprenörskap i Spanien, med målet att få den mest uppdaterade och innovativa kunskapen till sina studenter. Det har Seedrocket, en digital startaccelerator som väljs av Google i Spanien, som en av dess huvudpartners.

IEBS visat sig vara Ibero-America's första online-handelsskola som satsar på spanska och portugisiska som fordonsspråk och erbjuder sina program till viktiga marknader inklusive Spanien, Brasilien, Portugal, Mexiko och Colombia.

mål

Idag, mer än någonsin, vet företagare hur svårt det är att växa sin verksamhet genom att ignorera det digitala mediet eller inte använda digital marknadsföring i sina långsiktiga affärsstrategier. Det är mycket troligt att digitala medier snart kommer att ersätta de mer traditionella marknadsföringsformerna helt och hållet. Därför att nu viktigt vet den digitala världen och att använda digital marknadsföring.

För detta har vi MBA i digital marknadsföring ett kraftfullt program som omfattar alla områden som behövs för förvaltningen av digitala företag eller traditionella företag som vill gå in i den digitala miljön .

Med detta program kommer du att kunna hantera ett digitalt företag eller rikta ditt företag till den digitala världen och förstå alla aspekter relaterade till driften av digitala företag, från skapandet och lanseringen av produkter / tjänster, tillväxtstrategier, affärsmodeller, även försäljnings- och förhandlingsplaner med kunder. Allt detta med hjälp av marknadsföringsstrategier och smidiga metoder som ger en förändring och / eller tillväxt på ett praktiskt och snabbt sätt.

Entreprenörskap, innovation, etik och hållbarhet kommer att vara IEBS ytterligare värden i detta program och i alla andra som kommer att finnas tillgängliga genom modulerna Innovation och etik, och därmed förbereda studenter på alla områden som är nödvändiga för att leda företag under 2000-talet.

Genom att genomföra din MBA i digital marknadsföring kommer du att kunna:

 • Kör och hantera digitala affärsföretag.
 • Förvandla ett traditionellt företag.
 • Designa skalbarhet och tillväxtstrategier .
 • Införliva innovation, teknik och automation i värdekedjan.
 • Integrera innovation i affärsmodellen: öppen innovation .
 • Använd de mest lämpliga strategierna för digital marknadsföring och försäljning.
 • Inkorporera e-handel och alla distributionskanaler i verksamheten.
 • Använd teknikerna för kommunikation och PR och sociala medier optimering .
 • Använd smidiga och Scrum-metoder .

Antagning och registrering

Detta forskarutbildning har ett begränsat antal platser för att maximera den personliga kontakten mellan student och lärare. Således blir varje lärare elevens mentor, med en nära och direkt relation.

Ansökningar behandlas i strikt ordning för mottagande och utvärderas av en utvärderingskommitté som består av programdirektören, den akademiska chefen och antagningskoordinatoren. Klicka på följande knapp för att fylla i ditt ansökningsformulär:

Begär min ansökan

Föranmälan

Förregistreringsbegäran är öppen till 30 september. Under denna tid kan du boka och säkra din plats i programmet. Om du bokar före 31 juli får du ytterligare 10% rabatt på din registrering.

registrering

Tidsfristen för att anmäla sig till detta program är den 24 oktober eller när alla lediga platser för detta program är fyllda.

Behörighetskrav

Håll ett universitet eller liknande examen (eller är i ditt äldre år) och / eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

 • Med universitetsexamen: det kommer att vara nödvändigt att presentera titel och akademisk utskrift. Om du går på ditt äldre år krävs endast ditt utskrift.
 • Ingen universitetsexamen: Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett nödvändigt krav, men beprövad arbetslivserfarenhet är ett mycket viktigt element i urvalsprocessen. Om du inte har en universitetsexamen kan du validera den med påvisbar yrkeserfarenhet. Års erfarenhet varierar beroende på dess relevans.

Väskor och rabatter

IEBS erbjuder en rad stipendialternativ för att underlätta dina studenters tillgång till studieprogram.

Vi letar efter innovativa yrkesmän, företagare eller unga kreativa människor med stark potential som delar vår vision om etik och hållbarhet i näringslivet. Vi vill ha entusiastiska, brusande, out-the-box-människor som vill ge mervärde till sin tidigare yrkeserfarenhet eller som vill genomföra sina egna projekt.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative.

IEBS, the School of Business Innovation and Entrepreneurship, born during the world crisis with the aim of providing a real alternative to traditional teaching model alternative. Läs mindre