Read the Official Description

Höj din profil med Saint Leo universitet! Vi erbjuder det du behöver för dit du ska med vår online-MBA-program. Saint Leo University hedrar den person som du redan har och stödjer den person du vill bli i näringslivet. Hämta din framtid redan idag!

&nbsp

Saint Leo University Online MBA-program kan du få din examen på det mest bekvämt och effektivt sätt som möjligt, över internet. Detta innovativa program använder det senaste inom Internet-teknik, inklusive strömmande video, chattrum och cd-rom.

&nbsp

Online MBA består av en generalist spår (Online MBA) samt en online-MBA koncentrationer i redovisning, straffrätt, sjukvårdsadministration, personaladministration, Information Security Management och Sport Business.

Du har förmåga att slutföra de 12 obligatoriska kurser (tre termin timmar per kurs) på så lite som 12 månader genom att ta två klasser per 8-veckors sikt. I enlighet med Saint Leo: s engagemang för personlig uppmärksamhet, kommer online MBA klasser har inte mer än 25 elever för att garantera eleverna har gott om interaktion med fakultet.

&nbsp

Vår läroplan är utformad för att producera framtidens organisatoriska ledare. Online Programmet följer samma läroplan som den på universitetsområdet MBA-studenter, som inkluderar kurser i redovisning, marknadsföring, strategier management, internationella affärer, etik, juridik och ledarskap.

&nbsp

Saint Leo är ledande inom leverans av online-utbildning, som ger högre utbildning möjligheter att medlemmar av de väpnade tjänster samt de icke-traditionella studenter.

&nbsp

Sökande måste ha en kandidatexamen från ett ackrediterat högskola eller universitet för att komma ifråga för antagning.

Program taught in:
Engelska
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 månader
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum