Read the Official Description

Kaplan Knows Business

Kaplan har varit att få folk i handelsskola i över 65 år. Genom vårt välkända program Test Prep, vi har hjälpt till 3 millioner studenter och räknar. Om du letar efter maximal avkastning på din investering i tid och pengar, är Kaplan University online-MBA-program vägen att gå. Med sänkta kostnader och kortare tid att nå din examen, för upptagen yrkesverksamma våra snabbspår MBA är en perfekt passform. Alternativt, om du letar efter den mest omfattande MBA läroplan tillgängliga online, ger vår fokuserade MBA sex inriktningar som gör att du kan anpassa din avancerad examen.

Ärade Program

Kaplan University anställda instruktörer som har både akademisk bakgrund och erfarenhet att undervisa verkliga kunskap. Vårt kursutbud är 21: a århundradet drivs med olika inriktningar och ett öga mot globalisering och framtida trender affärer. Kaplan University MBA är ett dynamiskt program som ger rätt balans av teori och praktik för att förbereda dig för avancemang i din verksamhet karriär.

Avkastning på din investering

Den genomsnittliga undervisning kostnaden för en tvåårig MBA-examen vid en traditionell handelshögskola steg till mer än $ 60.000 i 2004,1 En Kaplan University MBA kostar bara en bråkdel av det och är ännu betydligt billigare än de flesta av våra online konkurrenter.

De senaste trenderna fortsätter att visa att en MBA är den mest värdefulla och uppskattade graden du kan få. Enligt de senaste Graduate Management Admission rådet (GMAC) undersökning var 2004 ett rekordår för MBA gradienter - både när det gäller arbetsförmedling och ingångslöner. GMAC rapporterar en genomsnittlig lön erbjudande om $ 84.318 efter examen.

Fast Track MBA

Om du arbetar heltid, men vill tjäna din MBA så snabbt som möjligt, är vår snabbspår programmet ett perfekt alternativ. Det ger dig möjlighet att bedriva en avancerad examen på din tid och runt ditt schema. Du kan tjäna din MBA i ungefär ett och ett halvt år som en deltids-elev, med bara en kurs i taget. Alternativt, om du kan anmäla dig som studerar på heltid kan du få din MBA i drygt ett år. Denna kärna program fokuserar på väsentliga affärer kunskaper och färdigheter som ekonomi, management, marknadsföring och strategi. En MBA kan öka dina inkomster potential och säljbarhet i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad. Enligt GMAC enkäten, såg MBA-examen innehavare en genomsnittlig ökning postgraduation lön på 29 procent 2004.

Fokuserad MBA

Detta omfattande program kombinerar karriär-orienterade fokus i en traditionell MBA med de rigorösa akademiska läroplanen för ett mer avancerat program, vilket ger dig specifika kunskaper och färdigheter du behöver för att utmärka sig i det moderna näringslivet. Våra utbildningsprogram hjälper dig att bemästra specialistkompetens som behövs för en ledande karriär genom att du kan fokusera på en av sex inriktningar: ekonomi, marknadsföring, förvaltning av mänskliga resurser, informationsteknik, entreprenörskap och management, kommunikation och kvalitet. Den fokuserade MBA kan ta mellan ett och två år att slutföra, beroende på om du går i skolan på heltid eller deltid och om du har fall överföra krediter.

Vem shoulod söka?

Denna examen är för studenter som redan har tjänat en kandidatexamen från ett regionalt eller nationellt ackrediterade college och vill tjäna en avancerad examen för att ytterligare sin verksamhet karriär.


Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by Kaplan University, School of Business »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019