MBA med koncentrationen i mänskliga resurser

Ashford University Online

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MBA med koncentrationen i mänskliga resurser

Ashford University Online

Få kanten nödvändiga för att påskynda din karriär tillväxt med en Master of Business Administration examen (MBA). Förbättra dina professionella självförtroende, projektledning, och kritiskt tänkande och ledarskapsförmåga.

Du kan förbättra din utbildning och höja din professionella position efter ett program som består av endast 33 poäng. Du hittar det här programmet är ett av de mest påskyndade tillgängliga online.

Du kommer också att upptäcka att en MBA från University Ashford är en av de lägsta kostnaderna program som finns på $ 480/credit. Du kan också vara berättigade att använda en plan undervisning ersättning genom din arbetsgivare.

Anpassa din MBA-examen när du para ihop den med en koncentration. Använd tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet för att förbättra din MBA och anpassa den närmare med din professionella och pedagogiska mål.

Human Resource Management koncentration

Denna koncentration är inriktat på utbildning och utveckling, ersättning och förmåner, och strategier inom human resource management. Kurser täcker områden som arbetsplats prestanda, inklusive prestanda problem, och hur HR-funktionen sammanfaller med vision, strategi och värderingar organisationer.


Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Price
Pris
15,840 USD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Clinton, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Clinton, Iowa
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan