Read the Official Description

Få kanten nödvändiga för att påskynda din karriär tillväxt med en Master of Business Administration examen (MBA). Förbättra din professionella självförtroende, projektledning, och kritiskt tänkande och ledarskapsförmåga. Du kan förbättra din utbildning och höja din professionella position efter ett program som består av endast 33 poäng. Du hittar det här programmet är ett av de mest påskyndade tillgängliga online.

Du kommer också att upptäcka att en MBA från Ashford universitet är ett av de lägsta kostnaderna program som finns på $ 480/credit. Du kan också vara berättigade att använda en plan undervisning ersättning genom din arbetsgivare.

Anpassa din MBA-examen när du para ihop den med en koncentration. Använd tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet för att förbättra din MBA och anpassa den närmare med din professionella och pedagogiska mål.

Organisatoriska ledarskap

Denna koncentration ger studenterna de teorier, historia och strategier i dagens ledarskap. Kurser täcker områden som organisatoriska förändringar, de moraliska och etiska ansvar ledarskap och hur ledarskap kommer att påverka framtiden.


See 2 more programs offered by Ashford University Online »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
15,840 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum