Read the Official Description

MBA är en globalt erkänd forskarutbildning för ambitiösa, motiverade akademiker.

MBA-programmen på UK Home Learning College erbjuder en dubbelcertifiering. Efter att ha lyckats slutföra den första uppsättningen enheter ges studenterna ett doktorandutbildning i strategisk ledning och ledarskap av OTHM Qualifications, efter avslutad kurs som studenterna går vidare till MBA-modulerna med Anglia Ruskin University genom vårt samarbete med London Center of Marketing.

Denna unika MBA passar dem som är ambitiösa affärsmän utan tidigare affärs eller ledarskaps erfarenhet men har ett tydligt intresse för och passion för Business, Enterprise och Entrepreneurship. Denna MBA är tillgänglig för studier av med on-line support.

Ingångskrav

För tillträde till OTHM Nivå 7 Diploma i Strategisk Ledning och Ledarskapskvalifikation, måste eleverna ha:

 • En utmärkelse examen i relaterat ämne eller brittisk nivå 6 examen eller en motsvarande utländsk kvalifikation
 • Äldre elever (över 21) med ledarskaps erfarenhet (eleverna måste kolla med leveranscentret angående denna erfarenhet innan de registrerar sig för programmet)
 • Eleven måste vara 18 år eller äldre i början av kursen
 • Engelska krav: Om en elev inte är från en majoritet måste engelsktalande land visa sig engelska kompetens

Kvalifikationsstruktur

1: a termen-Post Graduate Diploma (6 till 9 månader)

OTHM Nivå 7 Diplom i Strategisk Ledning och Ledarskap består av 4 obligatoriska enheter och 4 valfria enheter, vilket ger sammanlagt 120 poäng, 1200 timmar Total Kvalifikationstid (TQT) och 600 Guidade Lärningstimmar (GLH) för den färdiga kvalifikationen.

Obligatoriska enheter
 • Professionella utvecklings- och kommunikationsfärdigheter (10 hp): gör det möjligt för eleverna att bedöma och utveckla sina egna färdigheter och tillämpa fortlöpande yrkesutveckling för att stödja sina personliga och professionella mål. Eleverna ska utveckla yrkeskunskaper inklusive kommunikation, akademisk skrivning, presentation, ledarskap, användning av informationsteknik och förberedande curriculum vitae.
 • Strategisk förvaltning (15 hp): utvecklar elevernas förståelse av strategiska och förändringshanteringsmodeller, samt förmåga att granska strategiska planer, föreslå strategiska alternativ, skapa implementeringsplaner och leda organisationsförändringar.
 • Strategisk Human Resource Management (15 hp): utvecklar elevernas förståelse för hur effektiv strategisk förvaltning av mänskliga resurser stöder uppnåendet av organisationsmål i olika sammanhang. Eleverna ska utvärdera bidraget från strategisk personalhantering och tillämpningen av ledarskaps- och managementteori för organisatoriska fördelar.
 • Avancerade Business Research Methods (20 hp): utveckla elevernas förmåga att genomföra olika typer av akademiskt baserad förvaltningsforskning genom att utforma ett forskningsförslag. Eleverna kommer att utveckla en kritisk förståelse för de filosofiska, praktiska och etiska begreppen inom forskning inom ramen för affärsmiljön.
Valfria enheter - Välj fyra
 • Strategisk ekonomisk förvaltning (15 hp): gör det möjligt för eleverna att tillämpa ekonomiska principer som är relevanta för förvaltningen i ett organisatoriskt sammanhang, inklusive analytiska tekniker och teorier / modeller för förvaltningsbokföring, utvärdering av budgetprocesser, rekommendation av finansieringskällor och bedömning av investeringsalternativ.
 • Supply Chain and Operations Management (15 hp): utvecklar elevernas förståelse av begrepp och modeller för effektiv försörjningskedja och operativhantering på konkurrensutsatta marknader med hjälp av fallstudier och industriella scenarier i verkligheten. Eleverna ska utveckla en förståelse för operativa processer, tekniker, planering och styrsystem.
 • Enterprise and Entrepreneurship (15 hp): Introducerar eleverna till grunderna i affärsprocesser och strategier relaterade till företag och entreprenörskap, utveckla kunskap om företagande och entreprenörskap i globala sammanhang.
 • Globalisering och företagsstyrning (15 hp): utvecklar elevernas förståelse av effekten av lagstiftning, etik och global integration om beslut, företagsstyrning, politik, processer och aktiviteter som bedrivs av organisationer.
 • Strategisk förändringshantering (15 hp): utvecklar elevernas förståelse av klassiska och samtida teorier om förändringshantering och hur de tillämpas på samtida organisationer i den globaliserade världen, med identifiering och användning av förändringsmodeller. Eleverna kommer att förstå de personliga egenskaperna hos förändringsagenterna samt utvärdering och utveckling av ledarskapsförmåga för att möta nuvarande och framtida förändringsförvaltningsroller.
 • Strategisk marknadsföring (15 hp): utvecklar elevernas förståelse av begrepp, metoder och tekniska aspekter av strategisk marknadsföring och utmaningarna i samband med marknadsföring i dagens affärsmiljö, bland annat hur en strategi kombinerar produktutveckling, marknadsföring, distribution, prissättning, relationshantering och andra element.
 • Global Marketing Strategy (15 hp): utvecklar elevernas förståelse av frågor som står inför samtida organisationer i den globaliserade världen, med identifiering och användning av globala marknadsstrategier, inklusive frågor relaterade till internationalisering. Eleverna ska undersöka hur dagens utveckling inom innovation och design påverkar massanpassning och marknadsföringsstrategier i organisationer. Enheten täcker också vikten av att patentera idéer, designregistrering, varumärke och immateriella rättigheter på nya produkter och tjänster.

2: a termen-University of Northampton MBA (Top-UP) (Varaktighet 4-6 månader)
Eleverna behöver slutföra följande två ytterligare moduler med London School of Marketing för att uppnå MBA från University of Northampton. För mer information om toppmodulerna, vänligen klicka här

Pris

 • En avbetalning = £ 6,450.00
 • ELLER
 • Betalningsplan = 6 avdrag på £ 1 166,66 vardera = £ 6,999,99
 • Första avbetalningen på £ 1,166.66 vid Anmälningstillfället
 • Andra avbetalningen på £ 1,166.66 i början av månad 3
 • Tredje avbetalningen på £ 1,166.66 i början av månad 5
 • Fjärde avbetalningen på £ 1,166.66 i början av månad 7
 • Femte avbetalningen på £ 1,166.66 i början av månad 9
 • Sjätte avbetalningen på £ 1 166,66 i början av månad 11
Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by UK Home Learning College »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
2 terminer
Deltid
Heltid
Pris
6,450 GBP
Avgift kan betalas i 6 avdrag
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum