Läs den officiella beskrivningen

De är intresserade av professionell personal och personalutveckling management, som du vill utöka din första universitetsexamen för förbättrade karriärmöjligheter? Då du öppnar din egen talang med MBA-programmet "Talent Management" vid AKAD University varje chans utmanande ledande positioner. Med omfattande expertis inom ämnena talent management och change management, personaladministration, coaching och ledarskap du är med detta avstånd program lärande för branschexperter. MBA "Talent Management" ger kunskap, söker bolaget i tider av kompetensbrist för egen chefsnivå och på att rekrytera och bra personal behålla!

Din Kurs Struktur

Din distansutbildning "Talent Management MBA" är uppdelad i tre på varandra följande terminer:

 • Termin 1: Vilken form moderna talang som du får duktiga medarbetare, utveckla och behålla det, får du lära dig om grundläggande frågor om förändringsarbete, talent management och arbetsrätt. Din egen utveckling att driva genom att utöka sina metodiska, personliga och sociala färdigheter. Färdigheter i personalledning och den potentiella utvecklingen, till exempel genom coaching, är också i läroplanen för den första terminen.
 • Termin 2: Fokus för denna termin är en praktisk fallstudie arbete som du arbetar som ett team. Detta följs av projektverkstad följer där du arbetar självständigt en projektuppgift med hjälp av redan förvärvade know-how. Ju längre termin Kursen fokuserar på kompetens och ämnen som din individuella specialisering.
 • Termin 3: din examen kan nås via skapandet av en magisteruppsats med oberoende behandlingen av en uppgift till specialisering. Du ansöker alla nödvändiga och krävs vetenskapliga metoder och redigera innehåll och form kvalitet som anges forskningsområden.

Använd som AKAD studerande och intressant alternativ på en tre veckors studieresa till Sacramento: California Campus program!

specialisering

 • Talent management i förändringsarbete processer PER80 | PER81 | PER82
 • Inter talent management PER83 | PER84 | PER85

perspektiv

Utsikterna för Bestäms - distansutbildning MBA talent management

Bristen färdigheter och den demografiska utvecklingen gör modern talent management en kritisk framgångsfaktor för företag och organisationer. I den hårda konkurrensen om de bästa hjärnorna är talang, personalutveckling och retention är viktiga kriterier för en framgångsrik utveckling av företag. Programmet "Talent Management MBA" the AKAD University gör dig en av dessa experter, säker styrning av alla nödvändiga instrument - de bästa förutsättningarna för en framgångsrik karriär i mänskliga resurser.

Hennes magisterexamen på AKAD: digital, var som helst, när som helst

Med den digitala AKAD campus mest effektivt till befälhavaren

Använd din tid resurser optimalt och stödja din lärstil med skräddarsydda studieperioder, flexibel revisionsplanering och rätt mix av självstyrt och övervakas lärande!

Den digitala AKAD Campus förenklar deltid köp av en mästare högskoleexamen: Som ett centralt nav i studiet av denna virtuella marknaden erbjuder allt behöver en framgångsrik forskarutbildning: När och hur vill du står där Online läromedel beredd revisionsplanering sker effektivt och enkelt hålla kontakten med dina studiekamrater. Rascher, medan god kännedom förvärv över AKAD Campus öka din motivation och visar ditt lärande framgång omedelbart. AKAD Campus kan du din individuella vägen till Mästaren:

 • Distansutbildning: praktiska, snabba och tydligt strukturerade studiebrev - förstå att lära enheter som kommer lätt till ditt hem!
 • Avståndet e-learning: effektiv inlärning via online övningar, online-coaching och web-baserad utbildning - tillförlitlighet, så att innehållet är säkert!
 • Interaktiv E-Learning: personligen övervakas av handledare och i direkt utbyte med andra studenter - kunskaper mervärde och direkt tillgång till innehåll för att öka motivationen!
 • Seminarier (tillval): förutom den virtuella inlärningsseminarier på plats - tillämpa inlärda metoder i konkreta frågor omedelbart!

tillträdeskrav

Vid baslinjen, har du redan klarat en första examen eller motsvarande examen enligt högskolelagen staten och en kvalificerad yrkeserfarenhet vanligen minst två år visar och grundläggande kunskaper i personalledning.

Vad exakt är belägen i distansutbildning MBA talent management?

I tider av kompetensbrist och stora demografiska förändringar, så gör ekonomin och dess krav på kvalificerad personal konvertiter. Fokus i din MBA-program "Talent Management MBA" är därför fokuserat på strategier för att attrahera, drift och underhåll av sakkunnig personal.

Studie Letter MA_Talentmanagement_PER612 behandlar "Employer Branding" tema och visar alla åtgärder på mer attraktiva för att utveckla unika egenskaper hos arbetsgivare - så att talang, uppmärksamma företag och om de framställts, hålls också och främjas. Prof. Dr. Uta Krischten behandlas på detta AVTAL av distansundervisning - framgångsrika employer branding begrepp, genomförande och resultatmätning "Talent Management Master of Business Administration". Dessutom, för att sociala medier och andra digitala tekniker lära sig att använda smarta och därmed skapa ett starkt employer brand som grund för en professionell och framgångsrik talent management.

Andra ämnen i provet för studien Briefs Talent Management MBA från AKAD University är:

 • Mening och begreppet employer branding
 • Historisk utveckling av Employer Branding
 • Grunderna i Employer Branding
 • Koncept för utveckling och genomförande av en arbetsgivare varumärke
 • Employer Branding och sociala medier

Övertyga dig själv: Det AKAD campus med sin flexibla, individuella och effektiva studiemodell gör att du tillgång till allt innehåll i MBA "Talent Management" mycket enkelt: Eftersom du lär var och när du vill ordna jobb studier bäst med din individuella tidsresurser - enligt dina önskemål.

Vårt erbjudande till dig: Testa dina magisterstudier vid AKAD University fyra veckors studie. För frågor om "deltidsstudier" är vår vänliga och kvalificerad AKAD studie råd genom att ringa 0711 81495-400 som för dig personligen Vi ser fram emot din kontakt -. Och hjälpa dig med en snabb måluppfyllelse!

Program undervisas på:
Tysk
AKAD University

Se 9 fler kurser från AKAD University »

Senast uppdaterad March 9, 2019
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
18 - 24 månader
Deltid
Pris
10,080 EUR
Totalt terminsavgifter
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum