Läs den officiella beskrivningen

översikt

 • Modalitet: Online
 • Längd: 1 läsår
 • Hp: 60
 • Regi: D. Gonzalo Fernandez de Bobadilla Wandosell

Presentación

Inom den institutionella ramen för det katolska universitetet San Antonio, återspeglar genomförandet av denna Master åtagandet att erbjuda kvalitet högre utbildning, vilket ger bolaget de bästa tillgängliga medel för undervisning och forskning.

Denna officiella universitetsexamen MBA är att berika den pedagogiska förslag av denna kunskapsområde i regionen Murcia, för en riktig anpassning till näringslivet, tillgodose behoven hos kunskapssamhället och kompletterar funktionerna och färdigheter som erhållits i grade läror.

Räntor och akademiska, vetenskapliga och yrkesmässiga relevans MBA måste också placera dem i den nya ramen för XXI århundradet: idag finns det starka förändringar i samhället och på arbetsmarknaden, som har en betydande inverkan på de krav som högre utbildning för yrkesutövningen.

Från den akademiska, vetenskapliga och professionella påbyggnads anser att förslaget stöds av deltagande i ett team av läkare professorer kunskapsområden i samband med läror Mästaren.

MBA tillåter utbyggnad av kunskap och gör det möjligt för studenter att specialisera sig på arbetsmarknaden, genom att tillhandahålla ett brett och flexibelt vision är inte föremål för en stel ram, undervisning att tänka och analysera, flyr academicistas system föråldrade undervisning.

Programmet undervisning som presenteras innehåller de ämnen vanligtvis lärs ut i andra liknande kurser som behandlar särskilt problematiskt för människor som trivs i näringslivet i samband med dagens värld. Professionellt dessa studier syftar till att ge eleverna de kunskaper, tekniker och färdigheter som företagen efterfrågar i ledande positioner, för att ge en övergripande och integrerad syn på alla funktionella områden.

mottagare

Mottagare av denna Master i Business Administration (MBA) UCAM studenter är de som, efter att ha haft någon tidigare utbildning i Business Administration (advokater, ingenjörer, journalister, akademiker i CAFD, etc.), vill förvärva färdigheter som behövs för att utveckla i framtiden, dess tekniska kompetens inom miljöstyrning och företagsledning, antingen anställd eller egenföretagare. ADE akademiker som vill anmäla att studera samma ämnen som i Grade men från en annan synvinkel.

Karriärmöjligheter

Denna Master är ett tillägg till den allmänna utbildningen, som måste ha någon chef eller biträdande personal förvaltningsuppgifter till den bästa kunskapen och utvecklingen av företaget i alla administrativa, ekonomiska och finansiella aspekter som omger den och som förbereder eleverna för utövandet av sitt yrke inom företaget och inom ledning och administration, förbereda speciellt för upplösning av aktiviteter och dagliga och vardagliga konflikter.

Därför examen i MBA gång förvärvat avancerad utbildning erbjudande specialiserad och tvärvetenskaplig möjligt att anpassa sin professionella ledande befattningshavare i företag specialisering, underlätta planering, styrning, kontroll och organisation av verksamheten i någon organisation.

Läroplan

1:e Termin

Gemensamma obligatoriska modul (30 hp)

 • socio-ekonomiska och rättsliga miljön
 • Redovisning och finansiering
 • Försäljning och Marknadsföring
 • HR management och ledarskap
 • affärsstrategi

2:a Termin

Specialisering modul (15 hp)

 • ekonomisk förvaltning och företagsorganisation
 • marknadsföringsstrategier

Praktiskt modul (15 hp)

 • externa placeringar
 • Final mästerverk
Program undervisas på:
Spansk

Se 7 fler kurser från Universidad Católica San Antonio de Murcia »

Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
1 år
Deltid
Heltid
Pris
4,488 EUR
Pris: 78,58 € / ECTS; 4,355 € / Kurs
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum