ONLINESTUDIES

Se alla masterstudier i Sport i Frankrike nätbaserad 2020

En masterexamen tar några år att ta, men det kan vara en ovärderlig merit på en hård arbetsmarknad. MA-examina finns tillgängliga inom många olika ämnen, så studenterna kan vidareutveckla sin kunskap inom sitt valda område.

Den akademiska studien av idrott eller sport fokuserar vanligtvis på själva sporten i sig eller på strategisk affärsutveckling inom sport och idrott, vilket förbereder studenterna på att hantera idrottsorganisationer, vägleda lag eller undervisa i fysisk träning inom skolan eller för professionella idrottare.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Börja idag Mest populära masterprogrammen i humaniora i Sport i Frankrike på internet 2020

1 Resultat i Sport, Frankrike Filter

Ma i kampsport

Horizons University
MA
Sep 2020
<
Deltid
Engelska
Internet

The Master of Arts i Martial Arts grad är utformad för att bredda din kunskap och erfarenhet inom området och lägger till en djupare dimension till din praktik och öka effekte ...

Läs mer