ONLINESTUDIES

Jämför MA-programmen i Sport nätbaserat i Europa 2020

En masterexamen är en avancerad akademisk examen som kan ta cirka två år att ta på heltid, förutsatt att man redan har en kandidatexamen. Att ta en MA kan hjälpa studenter att uppnå både sina utbildningsmål och sina professionella yrkesmål.

När man studerar idrottsvetenskap väljer man oftast mellan att fokusera på den affärsmässiga och strategiska delan av idrotten eller på de fysiologiska aspekterna. De som studerar affärssidan har vanligtvis möjlighet att coacha eller bli chef för professionella idrottsorganisationer medan den senare hjälper till med fysisk träning.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Be om information i topp Masterprogram i humaniora i Sport nätbaserade i Europa 2020

1 Resultat i Sport, Europa Filter

Ma i kampsport

Horizons University
MA
Sep 2020
<
Deltid
Engelska
Internet

The Master of Arts i Martial Arts grad är utformad för att bredda din kunskap och erfarenhet inom området och lägger till en djupare dimension till din praktik och öka effekte ...

Läs mer