STUDYONLINE.SE

jämför 13 Masterprogram i humaniora i Kommunikation Nätbaserat

Att uppnå en online MA är en utmärkt prestation, som tjänar som belöning för år av engagemang och hårt akademiskt arbete. Magisterexamen koncentrerar sig i allmänhet på mer fokuserade ämnen på ett valt område. Programmen håller ofta i två år, och efterföljande med en MA är en milstolpe för högre förbättring och karriärprogression.

Vad är en online MA i kommunikation? En online MA i kommunikation riktar sin intresse för studier av mänsklig interaktion och affärsrelationer. De som tittar på ett kommunikationsprogram kan förvänta sig att se ämnen som företags- och företagskommunikation, kommunikation och media, public speaking och evenemangsplanering, media och designarbete och mycket mer. Kommunikation kan vara ett brett ämne, så kurser kan sträcka var som helst från att skriva effektiv korrespondens och analys till forskning, kommunikation och konfliktlösning.

Kommunikationsförmåga är ofta avgörande för att någon student ska lyckas i ett visst ämne.Att förvärva bättre erfarenhet och utbildning på detta område kan därför bara vara till hjälp för affärs- och personliga interaktioner.

Kostnaderna för vissa program tenderar att justera enligt den specifika skolan och längden på masterprogrammet i allmänhet. Mer information kan vara nödvändigt för att exakt fastställa en slutlig kostnad för kurser eller fältarbete.

De som avancerar till sådana höga prestationer i kommunikation kan teoretiskt gå in i en mängd olika karriärmöjligheter. För de som vill förbli inom kommunikationssektorn kan arbetsmöjligheter inkludera offentliga tal, mediaanalys, marknadsföring / reklam, social eller straffrättslig, offentlig politik eller dussintals mer. Andra kan utöka denna grad till andra områden som skrivning / journalistik, juridiska positioner, regeringar eller politiska roller.

Tekniken har gjort online-lärande mycket mer tillgängligt för dagens studenter. Internationella onlineprogram finns i överflöd, liksom godkännandet för fjärrplacering.Om en online-mastergrad i kommunikation låter intressant, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

13 Resultat i Kommunikation Filter

MA i audiovisuella adress

CPA Online
Internet Heltid Deltid 1250 timmar September 2019 Spanien Zaragoza + 1 fler

Var beredd på att leda framgångsrika medieföretag. I CPA Online erbjuder vi dig befälhavaren i audiovisuella adress, med vilken du kommer att lära dig att hantera medieföretag från de strategiska, affärsmässiga och ekonomiska termer.

MA i kommunikation

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 12 - 24 månader Öppen antagning Spanien Barcelona

Mästaren integrerar grundläggande begrepp av kommunikation i skriftlig, audiovisuell och multimedia. Programmet analyserar de viktigaste områden där pengar är processen ....

Master Global Management and Communication (MA)

AKAD University
Internet Deltid 24 - 30 månader Öppen antagning Tyskland Germany Online

Anslutningsmetoden för AKAD-masterprogrammet "Global Management and Communication (MA)" uppfyller kraven i aktuella yrkesområden inom högre förvaltning i mycket hög grad. Ämnen av Global Management och International Communications är nära knutna till varandra.

Master of Arts i strategisk kommunikation

University of Delaware Online
Internet Deltid 24 månader juni 2020 Amerikas förenta stater Newark

Lär dig att driva strategiska initiativ och skapa övertygande budskapskampanjer som ger resultat med Delaware Universitys online-Master of Arts i Strategic Communication-programmet. Förbättra din nuvarande karriär eller ta en ny roll i strategisk kommunikation, PR, digital media eller social media management.

MA i interkulturell kommunikation

Horizons University
Internet Deltid 1 år September 2019 Frankrike Paris

MA i Cross-Cultural Communication hjälper eleverna lära sig om de viktigaste aspekterna av kontakter mellan kulturer och samtidigt utveckla en stark interkulturell kommunikation kompetens med kritisk och självständig analys.

Master of Arts i miljöutbildning och kommunikation

Royal Roads University
Kombinerat online och på campus Deltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Victoria

Nu mer än någonsin måste vi bjuda in alla i samhället, i alla åldrar, att vara en del av lösningen. Som miljökommunikatorer och utbildare inspirerar vi andra och översätter dagens problem för att engagera oss i omvandling och hållbar praxis inom alla samhällssektorer.

Master of Arts i professionell kommunikation

Royal Roads University
Kombinerat online och på campus Deltid 2 år September 2019 Kanada Victoria

MA i Professional Communication-programmet ger en bred förståelse för kommunikation som en mänsklig aktivitet. Kandidater kommer att kunna fungera i miljöer som kräver effektivt teamarbete, anpassningsförmåga, strategisk planering, interkulturell medling och en sofistikerad förståelse för interpersonell diskurs. Dessutom kommer de att excel i integrationen av skriftlig och verbal kommunikation med digital teknik.

Master of Arts i Strategisk Kommunikation (Advocacy and Social Impact Concentration)

American University Online
Internet Deltid 20 månader September 2019 Amerikas förenta stater Washington

Fokusera din passion för positiv social förändring i kommunikationstekniker som engagerar och mobiliserar publiken till handling. Advocacy och Social Impact koncentration inom American University Online MA i Strategisk kommunikation betonar strategier och taktik för att skapa förändring på individ, samhälle och offentliga politiska nivåer.

Master of Arts i strategisk kommunikation

American University Online
Internet Deltid 20 månader September 2019 Amerikas förenta stater Washington

American University Online Master i Strategic Communications programmet lär dig att planera strategiska kampanjer, hantverksbevisande meddelanden och effektivt rikta olika målgrupper.

Master of Arts i kommunikation

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Internet Deltid 1 - 5 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Washington

Kandidatexamen i kommunikation erbjuder praktisk och tillämpad kunskap, undervisad av socialvetenskapsmän som studerar effektiv kommunikation och de utövare som använder den. Valfria studenter engagerar studenter genom att få dem att ta itu med verkliga kommunikationsproblem, utveckla användbara kommunikationsförmåga och bygga en stark portfölj. Och branschexperter ger upphovsrättslektioner, erfarenheter och bästa praxis i klassrummet.

MA i strategisk kommunikation och PR

Sacred Heart University Online
Internet Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Fairfield

Med starkt fokus på både teori och praktik hjälper SHU: s kandidatprogram i strategiska kommunikations- och PR-program dig att få den erfarenhet, kunskap och portfölj du behöver för att starta din karriär inom så lite som två år på ett flexibelt deltidsschema . Förbered dig för att möta kraven på ett ständigt föränderligt medielandskap med avancerade, professionella färdigheter som behövs för att kommunicera effektivt över en mängd olika medieplattformar.

Master of Arts i kommunikation: Integrerad digital strategi

Queens University of Charlotte Online
Internet Deltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Charlotte

Online Master of Arts i kommunikation vid Queens University of Charlotte par beprövade principer, verktyg och taktik med nya och framväxande medietrender.

Magisterexamen i professionell skrivning

New England College
Internet Deltid 12 månader September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

New England College Master of Arts (MA) i Professional Writing är ett accelererat 12-månaders online-program som ger individualiserad studentcentrerad instruktion inriktad på nya och traditionella skrivbaserade media.