MA i transformativ ledarskap (online-program)

Allmänt

Programbeskrivning

Transformativ ledarskaps masterprogram

Det Transformative Leadership (TLD) MA är ett unikt innovativt distansprogram som integrerar omfattande praktiska färdigheter med djup självreflektion och betoning på kreativa handlingar i världen.

Programmet förbereder eleverna att förmedla ledarskap och mobilisera sin kreativitet på många olika sätt, oavsett om det rör sig om organisationer, sociala rörelser eller i en rad aktiviteter som kräver personligt initiativ och engagemang för att göra skillnad. Med utgångspunkt i avancerad forskning, konsten och de stora andliga traditionerna erbjuder programmet studenterna möjligheter och verktyg att reflektera över vad som verkligen är viktigt, utforska hur man leder ett mer meningsfullt liv och utvecklar färdigheter och visdom att vidta åtgärder i världen. Våra studenter får möjlighet att aktivt skapa sin ledarstil, bedöma deras styrkor och svagheter, engagera sig i en pågående process för lärande och utveckling och formulera deras ledarskapsfilosofi.

Om programmet

Vårt tvååriga program erbjuds i ett onlineformat, med 20 års erfarenhet av ledande online-instruktioner. Fakulteten är internationellt kända författare, forskare, konsulter och sociala förändringsaktivister. Fakulteten och eleverna skapar en rik och stödjande online-lärande Dessutom samlas studenter och lärare två gånger om året för en fem dagars intensiv inlärning, som hålls i ett bekvämt reträttcenter i San Francisco Bay Area.

Under den sista terminen designar, genomför och bedömer studenterna sitt Capstone Action Project, vilket innebär att man integrerar teori, reflektion och erfarenheter som lärt sig under sina två år i programmet.

Våra alumner arbetar i en mängd olika ledarskap, bland annat:

  • Styrelseledamöter och biträdande direktörer för privata, ideella, konst-, akademiska och statliga organisationer

  • Chefsinformation officerare och chefsmarknadsansvariga för både privata och ideella organisationer

  • Konsulter inom transformativt ledarskap och kommunikation

  • företagare

  • Högskolelärare

  • Sociala aktivister.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California.

California Institute of Integral Studies (CIIS) is an innovative, forward-thinking university based in San Francisco, California. Läs mindre
San Francisco