MA i Educational Technology and Innovation

Universidad UNIACC

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MA i Educational Technology and Innovation

Universidad UNIACC

Graduate Master i Educational Technology och innovation kommer att råda verktyg för utbildningsinstitutioner på alla nivåer av utbildning i utformningen och genomförandet av projekt som bygger på intensiv användning av pedagogiska teknik, med hjälp av teorier och inlärningsstrategier. I sin tur kan du leda och hantera integrationsprojekt och teknisk innovation inom utbildning; designa, implementera, utvärdera och hantera erfarenheter av lärande, förstärkt med intensiv användning av virtuella arbetsredskap, och producera lärresurser med hjälp av multimedia och interaktiv teknik.


behörighet

  • Chilenska och utländska sökande in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.
  • Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.
  • Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.


Beskrivning av läget

Online läget kan innovation i byggandet av lärande, som kombinerar användningen av flera multimediaresurser (video, interaktiva moduler, animationer, spel, frågesport, virtuell interaktion, digitala bibliotek, videokonferenser, virtuella rum, etc.) genom plattformen Virtual learning Universidad UNIACC .

På detta sätt eleverna att utveckla sina processer flexibel sätt i sina egna caractísticas, att främja deras lärande genom självförvaltning av tiden som kombinerar utbildning, arbete och privatliv, varigenom det mesta av individens motivation.


mesh


Är plikt skatt tas ut och Anmälningar?

För information om taxor och värde i början av nästa klass, kontakta Antagningsavdelningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad May 13, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Maj 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Chile - Santiago, Santiago Metropolitan Region
Startdatum : Maj 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Maj 2019
Chile - Santiago, Santiago Metropolitan Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan