Översikt

MA / MSc i miljö och management-programmet är en tvärvetenskaplig examen som syftar till att förbättra strategiska beslutsfattande inom miljöområdet. Programmet betonar lagarbete och fokuserar på tekniska och politiska frågor med hjälp av system och hållbarhetsperspektiv för att förbereda dig för ledarskap och ledning i din miljö karriär.

Detta är ett 42-årigt, 2-årigt blandat program, inklusive tre, 3 veckor på campushem, kombinerat med online-inlärning och en avhandling.

Blandad leveransmodell

Online-lärande

Majoriteten av detta program upplevs genom online-lärande. Online kurser gör att du kan möta kraven på arbete och familj medan du studerar. Med vår webbaserade inlärningsplattform får du tillgång till dina läsmaterial, kompletterar individuella och gruppuppgifter och engagerar dig med resten av dina klasskamrater och instruktörer. online var som helst. Varje online kurs varierar i längd, med raster mellan kurser.

On-campus Residency

Under ditt tvååriga program kommer du att delta i tre, tre veckors campushem. Här kommer du att interagera ansikte mot ansikte med dina instruktörer, kohort och team. Du har satt klasstimmar såväl som läxor och möten utanför klass timmar, vilket gör det till en intensiv och givande tid.

Vem det är för

De från alla nivåer av regering, företag, industri, konsult och icke-statliga organisationer som vill få kompetenser och referenser som ledare och chefer för att fördjupa sin nuvarande karriär eller starta en ny. Studenter kommer att fortsätta antingen en Master of Arts eller Master of Science baserat på individuell akademisk historia och arbetslivserfarenhet.

Sökande som inte har den formella akademiska utbildningen att kvalificera sig för antagning kan bedömas på grundval av både sin formella utbildning och deras informella lärande, i enlighet med flexibel antagningspolicy.

RRU Library

Resultat

Kandidater från detta program kommer att ha utvecklat ledarskap och ledarskap inom ramen för miljöhållbarhet och kommer att vara beredda att omedelbart tillämpa sin inlärning och leda förändringar på arbetsplatsen. Kandidater kommer att vara kunniga och effektiva proffs inom områdena kommunikation, kunskap, ledarskap och lagarbete, kritiskt tänkande och global medvetenhet.

Kandidater från MA / MSc i miljö och management kommer att kunna:

  • Bedöm de miljömässiga, sociala, kulturella, politiska, juridiska och ekonomiska aspekterna för att upprätthålla och förbättra miljöhälsan och ekosystemets välbefinnande
  • Utveckla och utvärdera mål, mål och strategier, med beaktande av olika perspektiv
  • Förbereda, kommunicera och genomföra handlingsplaner
  • Fatta beslut som kräver en bred förståelse av vetenskaplig kunskap, politik och reglering och ledarskapsförmåga
  • Lös problem effektivt, både individuellt och som lagspelare
  • Arbeta som ledare som kan möta de grundläggande utmaningarna för att flytta till ett hållbart samhälle
  • Ha kompetensen att samordna och integrera olika perspektiv som hjälper industrin, regeringen och allmänheten att fatta välgrundade beslut som minskar föroreningar, sparar resurser och skapar en framtid som är produktiv, rättvis och hållbar
  • Ha en bred miljövision och en sund förståelse för miljövetenskaper och den offentliga och privata sektorns dynamik.
Program undervisas på:
Engelska

Se 19 fler kurser från Royal Roads University »

Senast uppdaterad November 13, 2018
Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sep 3, 2019
Sep 1, 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,760 CAD
Studiekostnaderna är för hela programmet: 31.760 dollar (internationella studenter), 25.310 dollar (inhemska studenter).
Deadline
Kontakt Skolan
2 Years | Blended Delivery
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 3, 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
2 Years | Blended Delivery
Startdatum
Sep 1, 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery

Sep 3, 2019

Location
Sista anmälningsdag
Kontakt Skolan
2 Years | Blended Delivery
Slutdatum

Sep 1, 2020

Location
Sista anmälningsdag
Juni 1, 2020
2 Years | Blended Delivery
Slutdatum

How we're different

Master's in Environment & Management at Royal Roads University