Read the Official Description

MA i tillämpad lingvistik för undervisning i engelska som främmande språk

&nbsp

Få status som språk för internationell kommunikation som engelska intar i världen, är en plikt att erbjuda högkvalitativ utbildning för utveckling av professionella som är avsedda för undervisning.

&nbsp

För att bidra till detta universitetet i Jaén erbjuds med sponsring av Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) ett MA i tillämpad lingvistik för undervisning i engelska som främmande språk (MLAEILE), som syftar till att svara på denna verklighet och aktuella utbildningsbehov lärare. Denna herre har godkänts i enlighet med konvergenskriterierna i Bologna och har officiellt erkännande i alla EU-länder.

&nbsp

Man har också utvecklat ett program som främjar självständighet i lärande utan att försumma en ständig växelverkan, flexibelt och anpassat till de behov som lärare i utbildningen. Av denna anledning har erbjudit material har utvecklats för användning över Internet i ett gränssnitt för detta ändamål. Denna typ av utbildning fokuserar på virtuell interaktion via kanaler såsom e-post, forum, chatta, osv.

&nbsp

&nbsp

Mål av Master MLAEILE


Dessa studier är inriktade på Masters studenter som, efter att ha förvärvat kunskaper som motsvarar prototypiska klass nivå, strävar efter att förbättras genom avancerad utbildning baser och ge dem möjligheter att utveckla och / eller tillämpa idéer .

&nbsp

Thanks till den valda leveranssätt (fullt virtuella), kommer detta program att vara värd studenter från universitetet systemet inte bara spanska utan även i andra länder som för närvarande upplever en ökande efterfrågan på utbildning inom området för undervisning engelska (främst Latinamerika, och Europa och Förenta staterna). Inom denna ram föreslår vi följande mål:

  • Att träna eleverna att tillämpa sina språkkunskaper i engelska om det praktiska området undervisning som ett främmande språk.
  • Relatera kunskaper och språk genom påverkan på undervisningen i engelska.
  • För att ge studenterna möjlighet att designa sin vidareutbildning till nya former av kommunikation, socialt engagemang och kunskap generation.
  • Öka din förmåga till reflektion om engelskans roll som en förmedlare av internationell kommunikation i mångkulturella och flerspråkiga landskapet i vår tid.
  • Förbättra akademiska färdigheter i Andalusien-relaterade professionell användning och undervisning i engelska, ger möjlighet till distansstudier till ett segment av befolkningen i Andalusien.
  • Att introducera studenterna i forskning inom området språk, med särskild tonvikt på den anglo världen, förbättra deras förmåga att utföra självständigt forskningsarbete genom att utföra under ledning av specifika kurser och en Master rapport.
Program taught in:
Engelska

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
25 - 30 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum