Read the Official Description

MA i tillämpad lingvistik för undervisning i spanska som främmande språk

&nbsp

På senare tid den privilegierade position som har flyttat till det spanska språket bland världens språk och den därav ökade efterfrågan på undervisning i spanska har utsatts behovet av att avancera, forskning och utbildning inom detta område.

&nbsp

Idag Spanska är det andra språket i internationell kommunikation och den fjärde mest talade i världen (modersmål för över 400 miljoner människor i över 20 länder). USA har mer än 30 miljoner spansktalande i Kanada och spanska är det språk med högre tillväxt. Dessutom är den explosiva efterfrågan på kurser i främmande språk i spanska som har sitt ursprung i början av 90 och har successivt ökat till i dag, är en annan positiv faktor som anger vikten av utbildning proffs.

&nbsp

Europa börjar uppleva en situation ganska lika. Enligt Instituto Cervantes, 4 och 5 miljoner människor studerar just nu spanska som främmande språk i Europeiska unionen (EU). Det har också ökat intresse för det spanska språket i de nya kandidatländerna till EU eller i länder som Norge och Schweiz, där ökningen av antalet elever är mycket betydande. En konsekvens av denna trend är den kraftiga ökningen av efterfrågan på spanska kurser fram över hela världen.

&nbsp

I detta sammanhang erbjöd universitetet i Jaén med sponsring av Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) ett MA i tillämpad lingvistik för undervisning i spanska som främmande språk (MLAEELE), som syftar till att svara på denna nya verklighet och den nuvarande utbildningsbehov lärare. Denna Master har godkänts i enlighet med konvergenskriterierna i Bologna och har officiellt erkännande i alla EU-länder.

&nbsp

Man har också utvecklat ett program som främjar självständighet i lärande utan att försumma en ständig växelverkan, flexibelt och anpassat till de behov som lärare i utbildningen. Av denna anledning har erbjudit material har utvecklats för användning över Internet i ett gränssnitt för detta ändamål. Denna typ av utbildning fokuserar på virtuell interaktion via kanaler såsom e-post, forum, chatta, osv.

&nbsp

&nbsp

Mål av Master MLAEELE


Masters är en yrkesutbildning typ och läge av undervisning som gör att helt virtuella att komma in på arbetsmarknaden för akademiker inom undervisa i spanska som främmande språk. Detta inte bara i termer av praktik i klassrummet men även i relaterade rader av arbete som design och utveckling av läromedel, planering och ledning av skolor och kurser, publicering, utbildning av utbildare, osv.

&nbsp

Mer specifikt, kan formuleras följande mål:

  • Öka kunskapen i tillämpad lingvistik för undervisning i spanska.
  • Analysera och resurser i yrket av undervisning i spanska språket.
  • Bidra till att förbättra utbildningen av lärare i spanska på olika utbildningsnivåer.
  • Förbättra akademiska och professionella färdigheter relaterade till användningen och undervisningen i spanska.
  • För att analysera den mångfald av situationer och sammanhang i undervisningen spanska, och utveckla särskilda metoder.
  • Innefattar användning av informationsteknik och kommunikation till utbildning och professionell praktik undervisa i spanska.
  • Utvecklar förmågan att bedriva forskning självständigt, övervakas genom att utföra specifika kurser och en Master rapport.
  • Erbjuda möjligheten att på distans ett viktigt segment av den spanska världen befolkningen.
Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
25 - 30 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum