MS i rättspsykologi

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Master of Science in Forensic Psychology är ett 36-poängs online-program som ger studenter insikt i skärningspunkten mellan psykologi och juridiska frågor. Studenter får förståelse för vad kriminaltekniska psykologer gör och kommer att lära sig att tillämpa denna utbildning i olika professionella sammanhang.

Detta program kommer att ge studenterna den professionella utbildning som krävs för att fungera på en optimal nivå i en mängd olika kriminaltekniska miljöer där psykologi används inklusive domstolar, brottsbekämpning, straffrätt, nationella säkerhetsbyråer, fängelser, byråer för sociala tjänster, barnvårdsbyråer, och behandlingsanläggningar.

Många studenter i vårt program har specialiserat sig på juridik, psykisk hälsa eller annan hälsovård och vill arbeta inom det kriminaltekniska området. Andra är intresserade av att fortsätta sin karriär och ta fler ledande befattningar. Några av våra studenter använder denna examen för att göra dem mer konkurrenskraftiga när de ansöker om ett doktorandprogram.

Onlineformatet och icke-klinisk läroplan gör programmet till ett utmärkt alternativ för yrkesverksamma som behöver integrera forskarutbildningen med arbetsuppgifterna. Programmet riktar sig också till de som bor på landsbygden eller gränsområdena i och utanför USA, de med begränsad eller ingen tillgång till denna typ av utbildningsprogram på forskarnivå, och individer som arbetar med icke-traditionella skiftplaner, t.ex. korrigeringar, nationell säkerhet och militären.

webinars

MS in Forensic Psychology-programmet är regelbundet värd för gratis webbseminarier som genomförs av programfakulteten inom områden som rör programmet. I webbseminarierna finns en översikt över programmet och information om att ansöka om det. Sessioner är inspelade och länkar ingår nedan. Se nedan för datum / tider och registreringsinformation.

Dr. Greg Vecchi diskuterar klagomålsbaserade aktiva mördare i skolan och arbetsmiljöerna och undersöker en metod som använder beteendeanalys för att öka framgången för att förutsäga och förebygga dessa händelser.

Viktig notering

Det finns ingen licens eller certifiering i Florida eller de flesta stater för rättspsykologi för närvarande. Det anses vara en subspecialitet av andra kliniska mentalhälsa eller juridiska program. Om ditt karriärmål är att vara en kriminalteknisk psykolog eller göra kliniskt arbete, föreslås det att du överväger våra doktorandprogram som vår Ph.D. i Clinical Psychology eller Psy.D. inom klinisk psykologi, eftersom dessa program leder till den allmänna psykologilicensen i Florida och de flesta stater. MS i rättspsykologi uppfyller också förutsättningarna för dessa program. Om du vill vara en mentalhälsogådgivare på masternivå kan du ansöka till vår MS i rådgivning där du kan få krav på licens i Florida.

Förkunskapskrav

För att kunna övervägas för antagning till forskarutbildningen måste den sökande redovisa bevis på skolastisk förmåga och ha ett starkt intresse inom rättspsykologins område. Minimikraven inkluderar en examen från en regionalt ackrediterad institution.

 1. Fyll i onlineformuläret.
 2. Skicka in en återbetalningsbar ansökningsavgift på 50 USD.
 3. Skicka in en examen från en regionalt ackrediterad institution. Officiella utskrifter från alla skolor som deltog och / eller byråvärdering av utländska examina måste lämnas in.
 4. Ha en GPA på 3,0 i de sista 60 hp i grundutbildningen ELLER avslutande av minst 18 hp för forskarutbildning med en GPA på 3.0 eller bättre ELLER avslutande av GRE-testet med en föredragen poäng på 300 eller 1000 (tidigare version av tentamen ) i verbala och kvantitativa avsnitt. (Sökande med ett genomsnitt på grundnivå under lägre än 3,0, men 2,5 eller högre, som har bevisad arbetslivserfarenhet inom lag, brottsbekämpning, rättelser, straffrättsliga rättigheter eller ett relaterat område kan övervägas. En intervju kan krävas.)
 5. Lägg in en uppsats på 500 ord som förklarar ditt intresse inom rättsmedicinsk psykologi. Beskriv hur dina yrkesmässiga, akademiska och personliga erfarenheter fick dig att ansöka till en magisterexamen på detta program. Inkludera ditt fulla namn på uppsatsen. Det personliga uttalandet hjälper oss att lära känna dig utöver de objektiva uppgifterna i granskningen av dina kursbetyg och annan objektiv information. Det visar också din förmåga att kommunicera dina tankar på ett professionellt, organiserat och kortfattat sätt.
 6. Skicka in två akademiska eller professionella rekommendationsbrev från individer som är bekanta med din lämplighet för forskarutbildning.
 7. Visa bevis på engelska kunskaper (om tillämpligt).
 8. En intervju kan krävas för antagning till programmet.

Obs: Alla studenter antas endast i forskarutbildningen. När de fyra första kurserna har avslutats med en 3.0 GPA eller bättre, kommer de att matrikuleras till examen. Studenter som inte uppfyller denna standard kommer att avbrytas i programmet.

Programmet kommer att acceptera ansökningar för icke-examenssökande studenter (specialstudenter) som kan ta upp till fyra kurser utan att ansöka om fullständig antagning till examen. Dessa studenter kommer att behöva godkännande av programdirektören. De kommer att behöva följa alla förfaranden om de vill ansöka om fullständig antagning till programmet.

Internationella studenter

Utländska medborgare som bor utanför USA vid ansökan, och vars modersmål inte är engelska, måste visa bevis på färdighet på engelska genom att på ett tillfredsställande sätt slutföra provet engelska som främmande språk (TOEFL). Poängkraven är desamma som grundutbildning och är följande: Minsta papperspoäng = 550; minsta datoriserade poäng = 213; minsta internetpoäng = 79). En poäng på 6,0 på International English Language Testing System (ILETS) examen accepteras istället för TOEFL.

Här är några av anledningarna till att studenterna valde NSU.

 1. Små klassstorlekar ger dig en till en tillgång till professorer.
 2. Ett livligt campusliv inkluderar NCAA-friidrott, sociala och professionella organisationer, kulturella aktiviteter och välbefinnande.
 3. Räknat som en topp 200 bästa college bland nationella universitet i 2018.
 4. Prestigefyllda kandidatprogram i medicin, lag, psykologi, företag, utbildning, apotek, tandvård och mycket mer.
 5. En mångsidig studentpopulation omfattar 1200 internationella studenter från 116 länder från fem kontinenter.
 6. Toppmoderna faciliteter inkluderar den senaste klassrumsteknologin, avancerade laboratorier och de bästa forskningsbiblioteken.
 7. Många av NSU-kandidater fortsätter att tjäna mästare, doktorsexamen eller yrkesexamen vid NSU eller andra universitet. Eleverna deltar i NSU-forskning inom områden som medicin, oceanografi, cancer, psykologi, tandvård och autism.
 8. Studenter bygger relationer genom att delta i många gemenskapshändelser, många hålls på NSU: s campus. Vår vackra huvudcampus ligger bara några minuter från Fort Lauderdale Beach, South Beach, Las Olas nattliv och Everglades.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Läs mer

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Läs mindre
Fort Lauderdale