Magister i börsen och finansiella marknader

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Denna mästare utbildar specialister inom ekonomi och ekonomi och hanterar nödvändiga verktyg för att utföra analys och hantering av finansiella tillgångar. Du kommer att uppnå en teoretisk och praktisk kunskap om finansmarknaderna och aktiemarknaden.

Varför välja den här mästaren?

Befälhavaren på börsen och finansmarknaden utbildar studenten i det här affärsområdet, vilket gör att han kan utnyttja marknadsanalyspositioner.

 • Du vet på ett uttömmande sätt organisationen och driften av de viktigaste finansiella marknaderna samt den reglerande miljö som reglerar dem,
 • Det gör att du kan lära dig hur marknaderna fungerar och framgångsrikt utveckla och implementera olika förvaltningsstrategier.
 • Du kommer att kunna hantera de olika metoderna för investeringsanalys effektivt och praktiskt och känna till de senaste finansiella produkterna.
 • Du kommer att analysera valutamarknaderna, de risker som är förknippade med varje finansiell produkt och de planeringsmetoder som krävs för att fatta rätt beslut.
 • Du kommer att delta i en Portfolio Management Simulator som gör att du kan utveckla kompetenser som syftar till att fatta verkliga beslut.

program

 1. Internationellt finansiellt system (2,5 ECTS)
 2. Internationella finansiella föreskrifter (2,5 ECTS)
 3. Aktiemarknader (4 ECTS)
 4. Optioner och Futures Markets (3 ECTS)
 5. Fixed Income Markets (4 ECTS)
 6. Riskhantering (3 ECTS)
 7. Portföljledning (3 ECTS)
 8. Finansiell planering, Provident Systems, Pensionsplaner och Försäkring (3 ECTS)
 9. Beskattning av investeringar (3 ECTS)
 10. Valutamarknad (3 ECTS)
 11. Företagsekonomi (3 hp)
 12. Alternativa investeringar (3 ECTS)
 13. Institutioner relaterade till värdepappersmarknaden (3 ECTS)

Slut på programprojekt: Portfolio Simulator (15 ECTS)

Närhet och anpassning

Kontakt av studenter, lärare och handledare är kontinuerlig genom den virtuella plattformen, den kommer också att ha:

 • Total tillgänglighet av material (24/7).
 • Ökar tvivel när som helst på dagen.
 • Kontinuerlig kommunikation genom diskussionsforum.

Tack vare detta och innehållets struktur är utvärderingen av programmen grundläggande.

omdöme

Studieringsmetodiken verkar mig idealisk för människor som jag, som arbetar och inte har tillräckligt med tid att ha ansikte mot ansikte eller hålla sig i takt med arbete och ständig studie. "Å andra sidan involverar skolans personal och Lärarna har varit mycket nära studenten. " Lucía Vaquero Otero

Studiehjälp - Finansiering

Institutet har ett stipendieprogram som kan täcka upp till 40% av utgifterna för undervisning. I varje samtal erbjuds ett begränsat antal stipendier baserat på kandidaternas personliga, professionella eller ekonomiska situation.

Det finns också speciella finansieringsvillkor för att hjälpa eleverna att ta kostnaden för kursen genom ett system med uppskjutna betalningar.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... Läs mer

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Läs mindre
madrid , Spain Online + 1 Mer Mindre