Read the Official Description

Master i utbildningen av lärare i spanska som främmande språk

&nbsp

På senare tid den privilegierade position som har flyttat till det spanska språket bland världens språk och den därav ökade efterfrågan på undervisning i spanska har utsatts behovet av att avancera, forskning och utbildning inom detta område.

&nbsp

Idag Spanska är det andra språket i internationell kommunikation och den fjärde mest talade i världen (modersmål för över 400 miljoner människor i över 20 länder). USA har mer än 30 miljoner spansktalande i Kanada och spanska är det språk med högre tillväxt. Dessutom är den explosiva efterfrågan på kurser i främmande språk i spanska som har sitt ursprung i början av 90 och har successivt ökat till i dag, är en annan positiv faktor som anger vikten av utbildning proffs.

&nbsp

Europa börjar uppleva en situation ganska lika. Enligt Instituto Cervantes, fyra till fem miljoner människor att studera spanska som främmande språk i Europeiska unionen. Det har också ökat intresse för det spanska språket i de nya kandidatländerna till EU eller i länder som Norge och Schweiz, där ökningen av antalet elever är mycket betydande. En konsekvens av denna trend är den kraftiga ökningen av efterfrågan på spanska kurser fram över hela världen.

&nbsp

I detta sammanhang, en grupp spanska och latinamerikanska universitet erbjuder ett gemensamt program för intercollegiate Distansträning av lärare i spanska som främmande språk (transfer mellan) som svarar mot denna nya verklighet. Det syftar till att skapa synergieffekter genom att kombinera den befintliga kapaciteten i varje institution.

&nbsp

Som ett resultat av detta samarbete har utvecklat en premie typ av utbildning som autonomi lärandet utan att försumma en ständig växelverkan, flexibelt och anpassat till de behov som lärare i utbildningen.

&nbsp

Av denna anledning har erbjudit material har utvecklats för användning över Internet i ett gränssnitt för detta ändamål. Denna typ av utbildning fokuserar på virtuell interaktion via kanaler såsom e-post, forum, chatta, osv.

&nbsp

&nbsp

General Purpose


Det övergripande målet är att erbjuda programmet överföring mellan en bred uppdaterad och, och skapa en grund för utveckling av akademiska och yrkesmässiga färdigheter som krävs för undervisning i spanska i LE någon av de olika sammanhang i undervisning och lärande.

&nbsp

Det syftar till att rättfärdiga bruket på nuvarande kunskap, ge insikter i den typ av undervisning och inlärning i främmande språk och utveckla uppfattningar, kunskaper, resurser och praktiska färdigheter som behövs för att slutföra den teoretiska grunden.

&nbsp

Stimulering av kritiskt tänkande är en aspekt som definierar vilken typ av projekt och gör en bra bro mellan de nödvändiga teoretiska och praktiska tillämpning, kritiskt område av åtgärder.

Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
25 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum