Read the Official Description

Master i Management och turism Consultancy

&nbsp

Huvudsyftet med detta program är att bli internationellt riktmärke för forskarutbildningskurser inom gästfrihet och turism. Detta är ett program för att utveckla strategiskt tänkande och ge studenterna den teknik som inriktning, ledarskap och personlig utveckling som behövs i varje ledande inom turistsektorn. Allt detta i en internationell och mångkulturell bakgrund kan njuta av akademiska och yrkesmässiga erfarenheter.


Med Master i Management och turism Konsulttjänster försöker svara på de stora utmaningarna i vår moderna värld, med hjälp av modern informationsteknik och kommunikation, ge tillgång till högre utbildning. Således kan det stora antalet specialiteter utformningen av ett skräddarsytt program som möter de verkliga behoven av studenten eller utbildning företag som tillhandahåller kundanpassad utbildning.


Ur detta koncept med distansutbildning som uppfyller kraven för att förbättra kunskaper och färdigheter ur ett professionellt perspektiv, erbjuder vi Mästaren i Management och turism Konsulttjänster, avspeglas nedan och att väcka deras intresse för att lära sig om de möjligheter som vi erbjuder.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Allmänna mål:

  • Tåg kompetenta, självsäkra, som kan ta ansvar, fatta beslut och lösa problem, skapa framgång för sina företag.
  • Definiera de viktigaste krafterna som driver den nya modellen av turism som ett alternativ till traditionella massturism.

Särskilda mål:

  • Behärskar den nya tekniken och ledning att fatta affärsbeslut inom turistsektorn.
  • Att veta på djupet funktionella inom turism företaget och verktyg för specifika för varje.
  • Förvärva förmågan till analys och syntes att systematiskt identifiera de faktorer som genererar realistiska problem eller möjligheter, vilket leder till ett korrekt beslut.
  • Utveckla förmågan att anpassa sig till att arbeta i team av människor från mycket olika geografiskt ursprung, yrkesmässiga, akademiska och kulturella.
  • Vet särdragen hos Tourism Management i ett internationellt sammanhang.
  • För att den studerande förtrogen med de senaste metoder och tekniker i förhållande till grön turism.

&nbsp

Vem är

&nbsp

Den föreslagna utbildningen metodik, tillsammans med klarhet, rymd och design pedagogiskt innehåll, för att rikta Master i Management och turism Konsulttjänster akademiker college eller högre nivå som vill skaffa sig kunskaper för förvaltning, ledning och samordning av alla företag al bunden turism.

Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 - 24 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum