Read the Official Description

Master i Strategic Management

&nbsp

Mästaren i Strategic Management är ett verkställande program som kanalerna alla deltagarnas erfarenhet och kompletteras av den senaste akademiska och yrkesmässiga information som tas från andra verkligheter.

&nbsp

Genom att föra pedagogiska diskussion av teoretiska och praktiska fall, inom ett utrymme för interaktion främjas av lärarna och användning av ett virtuellt campus, kommer en person som genomgått denna Masters vara kvalificerad att:

  • Förstå den strategiska processen av organisatoriska riktningen.
  • Antag ledande roller i processen för strategisk ledning.
  • Fram förslag som integrerar globaliserade processer och lokala processer i samband med att driva ett företag.
  • Utbildning i strategisk ledning av någon av studien delar av programmet.
  • Mastering användning av ny informationsteknik och kommunikation inom området företagsledning.

&nbsp

&nbsp

Mål

&nbsp

Mål:

  • Att träna yrkesverksamma inom området och praxis för strategisk ledning och erbjuder ledande tänkande tillåter dem att ta sitt nuvarande och / eller önskade positioner.

&nbsp

Särskilda mål:

  • Att ge kunskaper och färdigheter av en utställning av aktuella begrepp som styr den strategiska inriktningen i en miljö av diskussion och interaktion.
  • Utveckla färdigheter för att fungera som strategisk ledning.
  • Främja och uppmuntra vanor av ledarskap som kan inrättande av en affärsstrategi.

&nbsp

&nbsp

Vem är

&nbsp

Den föreslagna utbildningen metodik, tillsammans med klarhet, rymd och design pedagogiskt innehåll, för att rikta Master i Strategic Management proffs som har vågat sig eller som önskar att gå in i området för administration, ledning, förvaltning eller företagsledning, utan tidigare utbildning på området antingen saknar en heltäckande bild av strategisk ledning.

&nbsp

I korthet är detta Mästaren syftar till yrkesverksamma inom teknik, samhällsvetenskap, ledning vetenskaper och ledning samhällsvetenskap och ekonomi, bland annat. För dessa yrkesmän är Master i Strategic Management ett idealiskt komplement för att berika sin utbildning i den övergripande strategiska inriktningen för företag eller viss verksamhet, eller helt enkelt tjänar till att uppdatera sina kunskaper, förvärva nya färdigheter, och i allmänhet vara i linje med vad Strategisk inriktning innebär.

Program taught in:
Spansk

See 27 more programs offered by Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
6 - 24 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum