Loppet av internationella rätter

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Loppet av internationella rätter

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kurs International Cuisine

Möt resten av världen köket

Globaliseringen och den blandning av kulturer som äger rum i dag, leder till uppkomsten av internationella rätter. Det blir allt vanligare att hitta restauranger som erbjuder mat varierat internationellt.

International Food Kursen inleds med en introduktion för att fördjupa en repertoar av tekniker och vanligaste livsmedel manipulationer som förekommer i internationella kök. Det är du behärskar några grundläggande tekniker till världens geografi, att veta ingredienserna, seder och bruk i varje nation kan försvara en varierad meny med internationella rätter. Detta lämnar alltid öppna för din fantasi, kreativitet och initiativkraft "fält.

Agenda

  • Introduktion till internationell mat - Introduktion till internationella rätter. Internationell frukost. Aperitivos y cocktails internacionales. La cocina internacional en el buffet de almuerzos y cenas
  • Cocina francesa y del Norte de Europa - Presentación gastronómica, social y geográfica de Francia. Recetas y técnicas de la cocina tradicional francesa. Gastronomía del Reino Unido e Irlanda. Gastronomía en el Benelux. Gastronomía de los países escandinavos
  • Cocina italiana y centroeuropea - Presentación gastronómica, social y geográfica de italia. La pasta. El risotto. La pizza. Recetas y técnicas de la cocina tradicional italiana. Presentación gastronómica, social y geográfica de centroeuropa. Recetas tradicionales de la cocina centroeuropea
  • Cocina mediterránea y judía - Presentación gastronómica, social y geográfica de Portugal. Recetas y técnicas de la cocina tradicional portuguesa. Presentación gastronómica, social y geográfica de Grecia. Recetas y técnicas de la cocina tradicional griega. Presentación gastronómica, social y geográfica de Israel. Recetas y técnicas de la cocina tradicional Israelí. Presentación gastronómica, social y geográfica de Turquía. Recetas y técnicas de la cocina tradicional turca
  • Cocina africana y del Magreb - Presentación gastronómica, social y geográfica del Magreb. Recetas y técnicas de la cocina tradicional del Magreb. Presentación gastronómica, social y geográfica de África occidental. Recept och tekniker för traditionella västafrikanska rätter. Culinary, social och geografisk presentation av Östafrika. Recept och tekniker för traditionell mat i Östafrika. Culinary, social och geografisk presentation av centrala Afrika. Recept och tekniker för traditionell mat i centrala Afrika. Culinary, social och geografisk Introducing södra Afrika. Recept och matlagning tekniker i traditionella södra Afrika
  • Indiska och sydostasiatiska köket - kulinarisk, social och geografisk Introduktion Indien. Recept och tekniker för traditionell indisk mat. Culinary, social och geografisk arrangemang av länderna Indien inflytande. Recept och tekniker för traditionell mat från länderna i Indien inflytande. Culinary, social och geografisk presentation av Thailand. Recept och tekniker för traditionell thailändsk mat. Culinary, social och geografisk Introduktion Vietnam. cetas och tekniker för traditionell mat i Vietnam. Culinary, social och geografisk presentation av Filippinerna. Recept och tekniker för traditionell mat i Filippinerna. Culinary, social och geografisk presentation av Sydostasien. Recept och tekniker för traditionell sydostasiatiska köket
  • Kinesiska och japanska köket - kulinarisk, social och geografisk Introduktion Kina. Recept och tekniker för traditionella kinesiska rätter. Culinary, social och geografisk Introduktion Japan. Recept och tekniker för traditionell mat från Japan
  • Kök Sydamerika och Karibien - Sydamerika. Karibien
  • Mexikanska köket och USA - Mexiko. USA
  • Koncept och historia - Vegetarisk mat. Olika typer av vegetarisk kost. Ovo vegetarisk och vegan stapel recept. Förrätter och snacks. Första kurser. Elnätet. Efterrätter

Syften

Under internationell mat få det:

  • Lär dig grundläggande av var och en av de ledande internationella kök kulinariska förberedelser.
  • Behärska de metoder som används i varje nation.
  • Vet vad råvaror är specifika för varje land.
  • Vet utfodring protokollet för varje nation.

Karriärmöjligheter

Den internationella livsmedels Kursen riktar sig till alla som vill förvärva, förbättra och uppdatera sin utbildning i denna sektor med särskild utbildning för att hjälpa dig att köra in på ett jobb som kock, kock, köksassistent eller försprång.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan