Den Examen i Management Den har en ledare och referensprogram, med mycket konkreta en vision och en aktuell undervisning bygger på teoretiska och fallstudier ger yrkesverksamma med fokus initiativ inom olika yrkesområden.

Ett program som följer utvecklingen i riktning mot företaget som ett organ för den kapitalistiska marknadssystemet eller ekonomi beskrivs därför, med tanke på att företaget har haft en specifik ursprung och en motsvarande utveckling, från en konfiguration och en enkel modell Den nuvarande situationen av komplexitet, dessa uppgifter som utgör en perfekt förberedelse i Management och en fullständig kunskap som studiet av forskar.

För utländska studenter att utföra sina utbildning online:

Diplom och examina som utfärdas av EBES Spanien Business School för utländska studenter som gör sin utbildning Online kommer att vara exakt samma titel som studenter som gör sin klassrumsundervisning. Att vara identiskt innehåll presenteras vederbörligen bestyrkt av det styrande organet i skolan och ackreditering av tätningen av Apostille.

Examen i TOP MANAGEMENT - Utveckling av utbildningen och STUDIE KANDIDAT

Består av ledande befattningshavare och mekanismen för funktionella förvaltningen av bolaget, måste du inkludera rätt kunskap om alla de områden som gör det. Från en nivå på kunskap om affärsutveckling och mänskliga resurser, ett komplett system för datahantering, marknadsföring och ekonomi.

Särskild utbildning krävs för varje område, och är ledande inom respektive är avgörande för rätt riktning i ledarskap och hög prestanda.

Vertikala ledningssystem, prefixet till de horisontella lägen som innovation av dess struktur, definierar en övergripande strategi och ett genomförande där alla områden med en revolutionerande aktuella aktiva deltagande.

MÅL

Med studien av forskarutbildning i Management, är att studenten användning av olika verktyg och beslutsfattandet utbildade alltid ur ett ledningsperspektiv, vilket om kunskap och kapacitet tydligt visat tidigare år, där han tränade med kompetensutveckling, förmågor och analytisk förmåga samt förvaltning och ledarskapsutbildning, vilket var en examen ger en omfattande vilket är ett kunskapsföretag konkurrenskraft, effektivitet, utveckling av teknik och andra aspekter som hänger samman med processen Projektutvärdering och genomförande av affärsplaner.

Program undervisas på:
Spansk

Se 4 fler kurser från EBES Escuela Business Espana »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Sep 2019
Duration
4 - 6 månader
Deltid
Pris
- Istället € 3000 stipendium endast € 799
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum