Read the Official Description

Befälhavaren på distans av företagens och affärsjuridik riktar sig till studenter eller advokater i företag som vill fördjupa sina kunskaper och validera praktiken av en rättslig miljö för företag och institutioner. Detta diplom gör det möjligt att nå en akademisk nivå Mästaren också förbereda dig till de olika nationella konkurrensen eller att bedriva forskning utomlands.

höger

Master Remote i lag från näringslivet och verksamhet är inriktad på den professionella världen; examen bör veta rådgivare om lagstiftning, utveckla, modifiera och träffa avtal i avsnitten kontroll (avtalsrättsliga), men även hantera tvister och tvister som varje institution; Affärer, SME ... kan stöta på. Den teoretiska och specialiserad utbildning varar 3 terminer och praktisk utbildning i ett företag eller företag att validera att lära sig ett skyddstillsyn rapport och minne.

Denna Master distans lagen om IVU har flera fördelar; ett partnerskap med namnkunniga företag och företag i olika branscher (bank, försäkring, IT, och institut, myndigheter ...) för bättre specialisering och partnerskap i Frankrike och Tyskland för professionellt utbyte (praktik , termin utomlands) och bedriva akademisk forskning.

Program taught in:
Franska

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum