LL.M.

Université Virtuelle (UIV)

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

LL.M.

Université Virtuelle (UIV)

Befälhavaren på distans av företagens och affärsjuridik riktar sig till studenter eller advokater i företag som vill fördjupa sina kunskaper och validera praktiken av en rättslig miljö för företag och institutioner. Detta diplom gör det möjligt att nå en akademisk nivå Mästaren också förbereda dig till de olika nationella konkurrensen eller att bedriva forskning utomlands.

höger

Master Remote i lag från näringslivet och verksamhet är inriktad på den professionella världen; examen bör veta rådgivare om lagstiftning, utveckla, modifiera och träffa avtal i avsnitten kontroll (avtalsrättsliga), men även hantera tvister och tvister som varje institution; Affärer, SME ... kan stöta på. Den teoretiska och specialiserad utbildning varar 3 terminer och praktisk utbildning i ett företag eller företag att validera att lära sig ett skyddstillsyn rapport och minne.

Denna Master distans lagen om IVU har flera fördelar; ett partnerskap med namnkunniga företag och företag i olika branscher (bank, försäkring, IT, och institut, myndigheter ...) för bättre specialisering och partnerskap i Frankrike och Tyskland för professionellt utbyte (praktik , termin utomlands) och bedriva akademisk forskning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Franska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Tunisien - Tunisia Online
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Tunisien - Tunisia Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan