Read the Official Description

Allmän översikt PeM i specialpedagogik - Koncentration i hög frekvens

Detta program, som kräver minst 36 timmar kredit, leder ange certifiering som lärare för studenter med funktionshinder (282) (K-8 eller 7-12). Programmet förbereder masterspecialpedagoger nivå för att tjäna studenter inom läsning, matematik, skriva, och utmanande beteende. Förutom ansökningskriterierna UMaine Graduate School, måste de sökande visa tillfredsställande poäng på Praxis Kärn akademisk kompetens för lärare och framgångsrikt slutförande av en introduktionskurs i specialundervisning eller anpassa undervisning för elever med funktionshinder. Alla kurser kräver fältarbete så kandidater måste arbeta eller volontärarbete i K-12 skolor.

PROGRAM FÖRDELAR

 • Tjäna en NCATE-ackrediterad examen från University of Maine
 • Lär av erfarna lärare som är ledande inom området
 • Öva samarbeta effektivt med co-lärare, familj och andra tjänsteleverantörer
 • Upplev flera perspektiv genom fallstudier, simuleringar och reflekterande övningar
 • Komplettera din kurser någonstans genom vår innovativa online-format

En magisterexamen i specialpedagogik ger akademiker med en förståelse för tillämpningen av gällande evidensbaserade metoder i K-12 klassrum för barn med särskilda behov. Att förstå ett barns behov är viktigt att se till att han / hon får tillräcklig uppmärksamhet, stöd och insatser för att lyckas i skolan. Våra studenter tillämpa sin förståelse för barns behov och bästa praxis för att tillgodose behoven hos sina elever i inkluderande allmänbildning lärmiljöer.

Graduate program är utformade för att berika och förlänga teori, praktik och ledarskap. Det kännetecknande för examen arbete i College mentorskap-nära samarbete med en fakultet rådgivare vars mål är att se till att en elevs program uppfyller hans / hennes unika behov. Små klasser, ledda av allmänt erkända fakultet, uppmuntra till debatt, utredning och diskussion baserad på verkliga erfarenheter och aktuella frågor. Flexibilitet är inbyggd i enskilda program för att tillåta den största effekten i vissa områden i behov. Samma engagemang för individuell tillväxt och utredning ingrodd i uppsökande och distansundervisning.

Program Krav (36 hp)

Denna 36-kredit timme Programmet leder ange certifiering som lärare för studenter med funktionshinder (K-8 eller 7-12) (282). Den är utformad för studenter som har en bakgrund i elementär eller gymnasieutbildning eller har erfarenhet av att arbeta med elever med funktionshinder, och som kan dokumentera kompetens och tidigare kurser i barn / ungdomars utveckling och anpassning av instruktion för studenter med funktionshinder (SED 302/500 eller likvärdig). Sökande som inte har träffat program förutsättningar kan bli antagen till deltidsstudier om de är för närvarande anställda i arbete med elever med funktionshinder. Förutsättning kurser måste tas innan inskrivning i kurser för PeM Kurser levereras via distansundervisning teknik.

Förutsättningar

 • Grad av B eller högre i SED 302, 402, SED 500 eller motsvarande
 • Tillfredsställande resultat på Praxis Kärn akademisk kompetens för lärare och på MAT eller GRE
 • Tillfredsställande grund GPA (3,0 för vanlig entré)
 • Rekommendationer indikerar potential för framgång som doktorand och speciallärare (akademisk bakgrund och positiva dispositioner)
 • Antagning uppsats visar tillräckliga skrivförmåga, förmåga till reflektion och engagemang för området specialundervisning
 • Bevis för slutförandet av fingeravtryck och bakgrundskontroll (Maine Dept of Education)
 • Erfarenhet av att arbeta i vissa kapacitet med studenter med funktionshinder. Kandidater utan tidigare erfarenhet kan få tillträde, men de kan krävas för att slutföra ytterligare timmar kredit praktisk erfarenhet samtidigt med kurser.

Grundläggande kurser

 • EHD 510: Introduktion till Educational Research
 • SED 510: Mångfald i utveckling
 • SED 520: Specialpedagogik andra författningar, förfaranden och ärendehanterings
 • SED 532: Behavior Management och intervention
 • SED 543: Program planering och förvaltning
 • SED 544: Math metoder inom specialpedagogik
 • SED 545: Intervention för lässvårigheter
 • SED 553: Specialpedagogik Bedömning I
 • SED 564: Universell Design för lärande i PK12 klassrum
 • Tillval: 6 hp - valts med godkännande av rådgivare; åtminstone 3 poäng måste vara i läs- och skrivkunnighet, SED eller ERL

Capstone

 • Alternativ A - SED 610: Praktik i specialpedagogik undervisning, K-8 eller 7-12 (6 poäng)
 • Alternativ B - SED 6XX: Graduate Project i specialpedagogik (3 kredit

ANSÖKAN INFORMATION

För tillträde till en forskarutbildning i specialpedagogik, måste studenterna uppfylla grundläggande normer i forskarskolan och särskilda behörighetskrav för programmet.

De sökande kan ta antingen GRE (ingen avancerad provning som krävs) eller Miller Analogier Test. För studenter med en grundutbildning GPA på 3,0 eller högre, är detta test krav frångås.

Ansöker tillträde till program som leder till certifiering måste lämna poäng på Praxis Kärn akademisk kompetens för lärare med sina ansökningar (https://www.ets.org/praxis/about/core/). Kandidater som redan certifierats i Maine och har tagit Praxis tidigare kan lämna en kopia av sina certifikat för att dokumentera att de har träffat statliga normer på testet.

De sökande kan kallas till en personlig intervju med specialpedagogik fakultet. Eleverna ska begära information ekonomiskt stöd från universitetets studiestödskontoret. Specialundervisning stipendier ibland tillgängliga för sökande med dokumenterade ekonomiska behov. För att vara berättigad måste den sökande har ansökt om ekonomiskt stöd genom universitetets Office of studiestöd.

När du är redo att tillämpa, vänligen först granska ansökan instruktioner. Sedan slutföra din ansökan online.

umoed04

Vanliga frågor

Vad kan jag göra med en PeM i specialpedagogik - Koncentration i hög frekvens?

US Bureau of Labor Statistics (BLS) förutspår att anställning av specialpedagogik beräknas växa med 6% under 2012-2022. Efterfrågan kommer att drivas av särskilda behov ökar inskrivning och behovet av tjänster. Som screening kapacitet ökar, så ökar också behovet för de tjänster som tillhandahålls av specialpedagoger i K-12 klassrum inställningar.

Lärare i specialpedagogik kan också driva arbetstillfällen i den privata sektorn och som handledare och administratörer.

Hur får jag information om Graduate Record Exam eller Miller Analogier Test och Praxis jag?

De sökande måste ta antingen GRE (ingen avancerad provning som krävs) eller MAT. Som en fakultet, har vi ingen särskild preferens. Däremot kan arrangemang för att ta MAT göras genom att kontakta kontoret för studiedokumentation (207-581-1317) och normalt kan göras på relativt kort varsel, och resultaten är snabbt tillgängliga. Studenter som väljer att delta i en avhandling program måste ta GRE. Du kan registrera dig på Educational Testing Service webbplats. Information om Praxis I finns på Educational Testing Service webbplats.

Har PeM program i specialpedagogik kräver en avhandling?

Nej.

Vad om certifiering?

Lärare certifiering beviljas av Maine Department of Education, inte av University of Maine. Studenter som genomför alla krav i våra NCATE godkända, yrkesmässig förberedelse program (lärare av elever med hög förekomst funktionshinder, Educational Specialist för studenter med låg förekomst funktionshinder) inklusive dokumentation av passerande poäng på Praxis II i specialpedagogik kommer att vara berättigade till certifiering . Specifik information om certifiering är tillgänglig från Maine Department of Education, certifiering, State House Station 23, Augusta, ME 04.333.

Om jag har tagit forskarutbildningskurser vid ett annat universitet, kan de överföras till mitt program på UMaine?

Högst 6 timmar kredit tidigare examen kurser från en annan institution kan överföras till studentens program vid tidpunkten för antagning, eller en 12 poäng från University of Maine. För att överföras måste kurser godkännas av specialpedagogik fakultet. Fastställande av överförings acceptans beror på faktorer som hur nyligen kursen togs och om det bedöms motsvara en etablerad kurs i programmet. Beslut om överlåtelse av kurser görs under application / intervjun. Forskarutbildningskurser tas som en del av sin grundutbildningen kan inte överföras till PeM programmet.

Hur får jag en fakultet rådgivare?

En särskild utbildning fakultet medlem tilldelas tjäna som student rådgivare under de sista stegen i ansökningsprocessen. Rådgivare namn kommer att ingå i forskarskolan skrivelse av godkännande för studenten.

Om du är redo att ta nästa steg, kan detta online-antagning område hjälpa dig med ansökningsprocessen. Till att börja följa vår hjälp ansökan guide här. Vanligaste frågorna besvaras i detta avsnitt, men kontakta någon av våra forskar antagning proffs för ytterligare vägledning. När du är bekant med processen kan du börja din online-ansökan till University of Maine Graduate School!

Program taught in:
Engelska

See 15 more programs offered by UMaineOnline (University of Maine) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
15,048 USD
$ 418 / sp. i-state och $ 523 / sp. out-of-state
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum