Läs den officiella beskrivningen

Letar du efter en professionell tysk handledare för att hjälpa dig att få ett bättre grepp om ett språk? Oavsett om du är en förstaårsstudent, som vill uppnå akademisk framgång eller en erfaren entreprenör som strävar efter att hantera affärspartner utan tolk, kan du på vår hemsida enkelt hitta en kvalificerad tysk lärare som passar dig mest. Det finns ingen anledning att spendera timmar på trafik! Allt du behöver göra för att starta en handledning är en bra internetuppkoppling och en enhet med en kamera.

Hur kan vi hjälpa dig att uppnå dina språkmål? Vi tror att alla förtjänar en kvalificerad utbildning. Med detta i åtanke har vi samlat ett team av experter som kommer att använda alla verktyg i deras verktygslåda för att hjälpa dig att bli framgångsrik när du lär dig tyska online.

I ca fem år har Preply .com Preply elever från hela världen ett utmärkt tillfälle att lära sig tyska språket när som helst och vart de vill. Det är användbart och kostnadseffektiv metod för lärande. Övningen visar att levande konversation med handledaren är ett av de mest effektiva sätten att få bättre förståelse för grammatik och ordförråd, förbättra uttalandet och övervinna en rädsla för att tala med utlänningar.

Samarbeta med tyska lärare - Njut av fördelarna med onlineutbildning

Har du någonsin varit i en situation när du ville gå på språkkurs men har ingen tid och pengar? Vi har en lösning! Att lära sig tyska med den föredragna läraren av Skype är extremt fördelaktig och krångelfri.

Här är vad du kommer att tycka om att välja vår plattform som din tillförlitliga källa till lärande:

 • En-till-en-lektioner med de bästa lärarna av Skype;
 • Bekvämt onlineutrymme för studier;
 • Kommunikation med indianska tyska talare;
 • Bekväm timing;
 • Online tyska klasser skräddarsydda efter dina behov och nivåer;
 • Prisvärda priser för varje paket av lektioner;
 • Vänligt kundsupport.

Är du redo att starta din språkresa? Bläddra bara till basen av våra experter med hjälp av specialfilter för att begränsa din sökning. På grund av verktyg vi använder på vår hemsida kan du snabbt hitta en instruktör som passar dig mest. Ange önskad plats, kunskapsnivå, schema och prissättning, så får du sökresultat på några sekunder. Det är super enkelt! Hitta en expert enligt dina behov och boka den första online tyska lektionen direkt. Om du gillar utvalda experter kan du köpa ett lektionspaket för att fortsätta ditt företag.

Chatta med inbyggd tysk talare - läs mer om språk och kultur

Lämna din tyska mycket att önska? Ingen panik! Oavsett om du behöver tyska för företag eller vill ha examen med full poäng, kan du på vår interaktiva plattform hitta en handledare som hjälper dig att uppnå dina mål. Hur kan vi göra det här? Att vara en ledande leverantör av online-klasser för elever tillåter att endast de mest kvalificerade experterna blir en del av vårt team.

Låt oss se vad du uppnår med vår plattform:

 • Lär dig tyska online med proffs som har många års erfarenhet av undervisning.
 • Spara din dyrbara tid som att hitta en föredragen lärare tar bara några klick.
 • Njut av en intressant och praktisk studieplan skapad uteslutande för dig.
 • Ta handledning sessioner när och var du vill.
 • Köp lektioner med lärare av Skype till det lägsta priset.

Här på Preply Com, tror vi att personliga tyska språkkurser är avgörande för att hjälpa dig att uppfylla dina akademiska mål. Således erbjuder vi intensiva lektioner med tyska lärare online. Om du väljer en-till-en-konversation via Skype får du kompetent hjälp baserat på dina behov och preferenser. Försök bara, och du ser att vårt företag gör det lättare att få kvalificerad hjälp av tyska språklärare.

Program undervisas på:
Tysk

Se 9 fler kurser från Preply »

Senast uppdaterad June 20, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019