Lär dig spanska - Online-programmet

Allmänt

Programbeskrivning

Har du någonsin drömt om att tala spanska språket flytande? Vår interaktiva plattform vet hur du gör dina drömmar verkliga och hjälper dig att nå dina språkmål. Preply Com har under flera år Preply studenter från hela världen med kvalificerad hjälp.

Letar du efter en internationellt certifierad handledare? Inga problem. Här på vår hemsida kan du bläddra i en bas av de bästa spanska lärarna, granska sina profiler och anställa en som du gillar mest. Tusentals lärda har redan funnit att online-studier är ett bekvämt, snabbt och kostnadseffektivt sätt att ha ett bättre grepp om ett språk.

Vill du övervinna en rädsla för att tala på främmande språk? Om ja, kommer vår plattform säkert att vara till nytta. Planera bara din första online-lektion med läraren som passar dig mest och börjar en spännande resa till språket i språket grammatik, vokabulär och uttal.

Studera med spansklärare av Skype

Vill du tala spanska flytande? Preply Com vet hur du hjälper dig att lära dig spanska språket och utveckla dina talförmåga på kortast möjliga sätt genom att göra online-klasser så effektiva som möjligt. Direkt kommunikation med en modersmål är det bästa sättet att få en bättre förståelse för språket. Så vad väntar du på? Välj en-till-en-lektioner med en tillförlitlig handledare!

Vårt företag specialiserar sig på online-handledning som ger eleverna världen över ett bra tillfälle att studera från hemmet. Som en av de ledande plattformarna i branschen samarbetar vi bara med kvalificerade instruktörer med stark erfarenhet av att lära spanska.

Låt oss se vad våra användare får:

  • Samarbete med certifierade spanska lärare (TESOL, TEFL, CELTA, etc.);
  • Online lektioner anpassade till din nivå och dina krav;
  • Flexibilitet: studera när du behöver, vart du än vill
  • Prisvärda paket av sessioner;
  • Vänligt stöd;
  • En betydande del av inspiration och motivation.

Vill du vara på fast grund och besöka spansktalande länder eller prata med en modersmål? Vi vet hur du hjälper dig! Oavsett om du strävar efter att lyckas i studier, känner dig trygg när du reser eller pratar med affärspartner utan tolk är 1-på-1-lektioner med experter en säker eldväg för att uppnå dina mål. På vår hemsida hittar du perfekt lärarhänder ner. En valda handledare kommer att utveckla inlärningsplanen uteslutande för dig. På grund av detta kan du fokusera på dina personliga mål och prestationer under ledning av en erfaren lärare.

Lär dig spanska med specialister i en inspirerande atmosfär

Känner du dig för att delta i traditionella kurser i grupper? Du är inte ensam i det här, eftersom många studenter inte kan uppnå en bra förståelse för språket som studerar under sådana förhållanden. Vi kan hjälpa dig att hitta en väg ut ur denna situation. Att lära sig ett språk med professionella handledare, du sparar dina nerver och tid och pengar.

Bara boka den första spanska lektionen online med en föredragen handledare. Du kan vara säker på att anlitad lärare kommer att ha en stark professionell bakgrund och utveckla inlärningsplanen från grunden efter dina behov och krav. Vad sägs om priser på Skype-spanska klasser, vårt företag har skapat fördelaktiga paket med timmar för att möta någon studentbudget. Alla medlemmar i vårt team arbetar med den timbaserade räntan. Som du kan se är online-inlärning en kostnadseffektiv metod för att plocka upp ett språk.

Perfekt dina färdigheter med inhemska spanska instruktörer

Planera den första lektionen idag! Försök och se själv hur fördelaktigt det är att lära sig spanska online hemifrån, på kontoret eller på något annat bra läge med bra internetanslutning. Allt du behöver för att starta online utbildning är att:

  • Hitta en handledare enligt dina nivå- och tidsinställningar;
  • Boka din första session med några klick.
  • Köp ett paket timmar för att fortsätta att studera (från 5 till 20 timmar);
  • Planera dina nästa spanska klasser online via lärarens kalender.

Elever från hela världen har redan haft chatt med spansk handledare av Skype som en användbar form av interaktion och språkutveckling. Kommunicera med din lärare med hjälp av onlineverktyg - börja med att tala på främmande språk med lätthet.

Det finns ingen tid att söka efter en spansk lärare online?

Det är inte ett problem! Lämna bara en förfrågan som specificerar dina krav, så hittar vi snabbt en skicklig specialist för att möta dina behov. Om du inte är helt nöjd med den valda spanska handledaren, ger vi dig en gratis lärarutbyte eller ens återbetalning. Så vad väntar du på? Med en lista över fasta garantier kan du känna dig trygg och anställa en specialist för online-handledning.

Har du några frågor angående vårt företag? Företrädarna för vår vänliga kundsupport är redo att ge dig svar så snart som möjligt. Tveka inte att lära dig mer om vår plattform, lärare i vår bas, garantier och avgifter. Vi väntar på ditt mail.

Senast uppdaterad Jun 2018

Om skolan

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which gi ... Läs mer

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which give people from distant places and small towns an opportunity to take courses they want and master any subject. You can take classes in over 27 language courses, academic subjects (Math, Chemistry, Economics, Psychology etc), programming courses (JAVA, HTML, PHP, CSS etc) and Hobbies (Music, Arts etc). Läs mindre