Läs den officiella beskrivningen

Du bör vara uppmärksam på lärarnas kvalifikationer när du väljer online-handledare för matematik. De flesta matematiklärare som introduceras på vår webbplats har universitetsexamen i detta ämne. Du kan se informationen på de institutioner som de har examen från på sina profiler. Du bör också uppmärksamma sin arbetslivserfarenhet och en kort biografi. Att läsa recensioner om lärare är också en bra övning eftersom det gör det möjligt för dig att förstå sina yrkeskunskaper innan du börjar ha lektioner med dem.

Utbildning och kvalifikation av online-lärare för matematik

Som redan nämnts ovan kan du hitta information om utbildning och kvalificering av våra online matematiklärare i sina profiler. Denna information finns i den vänstra nedre delen av deras personliga sidor. Dessutom innehåller profilerna kort biografisk information som hjälper dig att lära dig mer om din framtida instruktörs karriär och arbetslivserfarenhet. Tänk på att om du letar efter en online matematikhandledare för gymnasiet måste du välja den mest erfarna läraren. I sådana fall spelar pedagogiska färdigheter också roll.

Utbildningskurser och nivåer

Ämnet vi pratar om är väldigt varierat, så våra online-handledare för matematik erbjuder dig en mängd olika utbildningar som:

  • Grundkurs för barn,
  • Förberedelser för tentor,
  • Allmän algebra,
  • Vektoralgebra,
  • Linjär algebra
  • och andra.

Det finns tre nivåer som beskriver kunskapen om studenter: början, avancerad och skicklighet. Valet av utbildningsprogram beror på din nivå. Om du inte är säker på vilket program du vill välja - kontakta någon instruktör i den här frågan.

Kostnad för handledare

Priserna för instruktörstjänster börjar vid $ 2 i en timme och har ingen övre gräns på grund av att det finns olika matematiska uppgifter och olika kvalifikationsnivåer som krävs för att tillhandahålla dem.

Lärdomarna, deras frekvens och varaktighet

Schemat för dina lektioner beror på dig och din matte lärare. Lärorna levereras via Skype.

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Preply »

Senast uppdaterad June 20, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019