Läs den officiella beskrivningen

Förbereder du dig för en tentamen? Gör dig redo att resa till ett kinesiskt talande land? Finns grammatik förvirrande eller vill du förbättra ditt uttal? Oavsett din nuvarande nivå av kinesiska språkkunskaper, kan online-handledning du nå din fulla potential på ditt eget schema. En bra online kinesisk lärare hjälper dig att förbättra din tal och konversation, förstå bättre vad du hör och läser och skriv tydligare på kinesiska.

Preply Com gör det enkelt att arbeta med de bästa online kinesiska lärarna. Vi har en snabbt växande databas med experter och infödda kinesiska talare med många års erfarenhet av lärande. Din lärare kommer att anpassa dina online handledningssessioner för att hjälpa dig att förbättra och nå dina kinesiska språkmål.

Det är lätt att hitta den perfekta handledaren på Preply . Sök över 2500 kvalificerade lärare på vår interaktiva plattform, granska lärarprofiler och läs feedback från andra användare. Använd sedan vårt online schemaläggningsverktyg för att boka din första lektion vid en lämplig tidpunkt.

Kinesisk inlärning har aldrig varit så lätt förut

Är det också svårt att studera traditionella språkkurser? Välj Preply Com som en alternativ metod för lärande med internationellt certifierade specialister med en stark bakgrund i kinesisk språkundervisning. Titta igenom en bas av begåvade instruktörer från hela världen, granska deras verifierade profiler och schemalägga kinesiska lektioner online med den föredragna läraren på några sekunder.

Här är vad vi erbjuder:

 • En bas på 2500 professionella lärare;
 • Online klasser anpassade till dina behov;
 • Studera på det praktiska stället;
 • Flexibelt schema;
 • Lektionspaket (från 5 till 20 timmar);
 • Överkomliga priser;
 • Kundsupport.

Med många års yrkeserfarenhet och kompetent team av instruktörer vet vårt företag hur du hjälper dig att uppnå flyt i kinesiska och mandarin. Gör dig redo för en session med en kvalificerad handledare! Vi kommer att ge dig en unik möjlighet att studera steg för steg med proffs i en avslappnad och inspirerande atmosfär. Prova och se hur enkelt det är att lära sig kinesiska på nätet!

Uppnå dina språkmål med certifierade lärare

Varje elev vet vilken inflytande språkförståelse har på akademiska prestationer och framtida karriär. Oavsett om du strävar efter att anmäla dig till ett universitet där kinesiska språket är huvudrätten eller vill åka utomlands, gör vår plattform det enkelt att chatta med de bästa instruktörerna i branschen. De är kvalificerade att konsultera dig på ett lättförståeligt sätt.

Låt oss se hur vår tjänst fungerar:

 • Bläddra i bas av skickliga handledare;
 • Välj en enligt dina krav;
 • Schemalägga kinesiska online-klasser på den mest praktiska tiden;
 • Köp ett paket timmar för att fortsätta att studera.

Efter den första sessionen med en utvald instruktör kan du köpa ett paket med 5, 10, 15 eller 20 timmar och planera framtida Skype-kinesiska klasser utan problem. På grund av våra lättanvända verktyg kan du enkelt se en kalender för din lärare och boka den lämpligaste tiden för varje lektion. Håll dig motiverad på din väg till språkkunskaper.

Det är rätt tid att studera med kinesiska lärare av Skype

Direkt kommunikation med inhemska kinesiska högtalare är en säker eld metod för att lära sig främmande språk snabbast möjligt. Naturligtvis blir du mer motiverad, koncentrerad och fokuserad på resultat, när du har en erfaren handledare som hjälper dig och guidar dig genom din språkresa. Alla lärare i vårt team är kvalificerade specialister. De kommer snabbt att förbereda en personlig läroplan enligt dina krav och utbildningsmål för att hjälpa dig att lära dig att prata kinesiska.

Inga skäl att tveka! Få det bästa ut av online-utbildning idag! Välj bara en expert som uppfyller dina behov och ta dig av för att lära dig ett språk, var du än är, oavsett om det är hemma eller någon annan plats med bra internetanslutning. Om du är nöjd med din kinesiska handledare, köp fler lektioner. Fortsätt betalningen med en av de säkra metoderna: Visa eller PayPal.

Kontakta gärna vår vänliga kundsupport om du har några frågor om vårt företag, lärare eller online studie i allmänhet. Våra representanter kommer att svara på dig så snart som möjligt.

Program undervisas på:
Kinesisk

Se 9 fler kurser från Preply »

Senast uppdaterad June 20, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019