Lär dig franska - Online-programmet

Allmänt

Programbeskrivning

Vill du träna för franska klasserna? Behöver du hjälp med tentamen? Letar du efter en professionell handledare för att hjälpa dig med franska språket för företag eller resor? Oavsett om du är en student, en entreprenör eller en person som strävar efter att få ett bättre grepp om ett språk, är Skype-lektioner från Preply Com det säkraste sättet att lära sig franska och göra snabba framsteg.

Vårt företag är en av de bästa pedagogiska plattformarna. Vi erbjuder online-handledning med dedikerade lärare från hela världen. Det är inte en hemlighet att leva konversation med den franska franska högtalaren är den bästa metoden för att öka din produktivitet och förbättra kompetensen och lära dig franska språket effektivt.

Varför är det så fördelaktigt? Varje lektion med kvalificerad fransk handledare sker via Skype. Det låter dig få din lärares fulla uppmärksamhet och dela läromedel som om du är i samma rum. Franska klasser online med den valda läraren kommer också att skräddarsys efter dina krav, mål och kunskapsnivå.

Att lära franska har aldrig varit så lätt innan

Söker efter pålitliga franska handledare med en stark professionell bakgrund? Med ett team av kvalificerade experter vet Preply Com hur man gör en-mot-en-lektioner med handledare av Skype så produktiv som möjligt. Som ett av de högsta pedagogiska plattformarna som specialiserar sig i handledning, ger vårt företag eleverna världen över ett utmärkt tillfälle att lära sig franska med certifierade experter. Här är vad våra deltagare får:

  • Samarbete med ackrediterade experter (TESOL, TEFL, CELTA, etc.);
  • Franska lektioner online anpassade till dina behov;
  • Flexibilitet: ta klasser vart du vill
  • Bekväm schema;
  • Rimliga priser.

Letar du efter en fransk lärare med hög kompetens? På vår hemsida kan du välja en perfekt från den stora basen av verifierade profiler. Du kan vara säker på att en föredragen handledare kommer att ha en solid yrkeserfarenhet och särskilt fokusera på att utveckla lärandeprogram uteslutande för dig. Välj bara den lämpligaste tiden för lektionerna.

Vad sägs om undervisningsavgifter, franska lektioner via Skype är det mest kostnadseffektiva sättet att få kvalificerad assistans och hämta ett språk. Alla medlemmar i vårt team arbetar med den timbaserade räntan. Var säker på att du enkelt hittar en specialist för att möta din budget. Således, om du vill ha en avancerad nivå av fransk grammatik, uttal och ordförråd, gå med personliga sessioner skräddarsydda till dina behov.

Perfekt dina färdigheter med en privat fransk handledare

Känn dig utmattad eftersom du inte kan få en bra förståelse för språket själv? Alltid generad när man studerar i en grupp med andra studenter? Välj 1 till 1-sessioner med lärare av Skype! Välja denna metod för lärande, du lär dig att tala franska och rädda dina nerver såväl som pengar, tid och ansträngningar.

Boka din första lektion idag och se hur praktiskt och kostnadseffektivt det är att gå på Skype-fransk lektion från bekvämligheten av ditt hem eller kontor. För att starta en konversation behöver du en bra internetanslutning. Gör några enkla steg:

  • Hitta en expert enligt dina krav;
  • Boka dina första lektioner
  • Köp ett paket av lektioner (från 5 till 20 timmar);
  • Planera dina nästa sessioner via lärarnas kalender.

Tusentals franska studenter från hela världen har redan uppskattat en sådan bekväm form av interaktion med sina handledare. Håll kontakten med den valda läraren via onlineverktyg - tala franska med lätthet.

Har du inte tid att söka efter en fransk handledare online?

Skicka oss en förfrågan som anger dina krav och vi hittar gärna en expert som passar dig mest. Ett kundorienterat tillvägagångssätt är grundläggande för vårt företag. Därför strävar vi efter att leverera toppklassiga tjänster och uppnå högsta nivån på kundnöjdhet. Så om du inte är helt nöjd med den anställda instruktören, ger vi dig gratis ersättning för lärare eller återbetalning.

Har några frågor? Vill du ta reda på hur du lär dig franska med vår service? Kontakta gärna vår kundsupport. Våra representanter är redo att svara alla och hjälpa dig att hitta den bästa franska läraren online. Tveka inte! Försök att lära dig ett språk med handledare via Skype, så ser du hur fördelaktigt det är att studera när och var du vill.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which gi ... Läs mer

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which give people from distant places and small towns an opportunity to take courses they want and master any subject. You can take classes in over 27 language courses, academic subjects (Math, Chemistry, Economics, Psychology etc), programming courses (JAVA, HTML, PHP, CSS etc) and Hobbies (Music, Arts etc). Läs mindre