Läs den officiella beskrivningen

Har du problem med det engelska språket? Lämna ditt uttal mycket att önska? På vår hemsida kan du snabbt hitta professionella lärare för att vägleda dig genom studieprocessen och hjälpa dig att få ett bättre grepp om språket. Som en interaktiv plattform Preply .com studenter från hela världen med professionella handledare via Skype. Alla online handledningssessioner är anpassade efter din kunskapsnivå och schema.

Vårt företag gjorde det lätt att samarbeta med de bästa instruktörerna som är inhemska engelska med många års erfarenhet. Med ett kundorienterat tillvägagångssätt har vi skapat en bred bas av experter. Dessutom använder vi ett bekvämt schemaläggningsverktyg som gör att du kan hitta en perfekt handledare på några sekunder. Hur kan du göra det? Om du vill bli flytande på engelska, bläddra bland fler än 2500 lärare online, granska deras profiler och återkoppling från andra användare för att boka din första med den föredragna specialisten.

Hantera din tid klokt - välj engelska lektioner online

Varför vår plattform är den bästa källan till att förbättra dina språkkunskaper? Det är pålitligt, bekvämt och säkert! Vi ger eleverna möjlighet att bara samarbeta med bakgrundskontrollerade instruktörer som har praktisk erfarenhet av att undervisa engelska. Välj nödvändiga sökfilter för att anställa en lärare enligt din nivå, schema och prisinställningar. Hitta en expert som passar dig mest? I så fall se vad hans kalender ser ut och boka din första lektion.

Här är vad vi erbjuder till våra kunder:

  • Intensiva lektioner med inbyggd engelsktalare. På grund av ett personligt tillvägagångssätt som är grundläggande för vårt företag, kommer du att njuta av skräddarsydda handledningssessioner med den skickliga läraren av Skype. Förutom teorin kommer den föredragna handledaren att ge dig de praktiska uppdragen enligt dina krav.
  • Bekväm schema. Online engelska klasser är tillgängliga var och när du vill. Det finns ingen anledning att slösa bort din dyrbara tid i trafiken, eftersom du kan studera med handledare från ditt hem.
  • Lektionspaket till överkomligt pris. Alla specialister i vår bas lär engelsk på timbaserad betalningshastighet. Priset beror på flera faktorer som tutors kvalifikationer, års yrkeserfarenhet och typ av program du behöver. Efter de första lektionerna med utvalda experter kan du köpa ett paket av sessioner.

Huvuddelen av online-kurser är de virtuella versionerna av läroböcker. Dessutom ger de eleverna de vanliga lektionerna och undervisar engelska, oavsett studerandes behov av varje enskild elev. Men Preply Com fungerar annorlunda. Varje online engelsklärare på vårt team förbereder varje session i enlighet med dina styrkor och svagheter.

Välj förstklassiga handledare för att lyckas i studier

En-till-en-konversation med en inhemsk engelsk specialist är ett säkert sätt att förbättra dina språkkunskaper och övervinna en rädsla för att tala. Tveka inte att söka efter en professionell handledare och köpa dina första lektioner med en lärare online! Att studera med våra experter är enkelt och extremt effektivt.

Vad är viktigare, vårt företag garanterar 100% pengar tillbaka om du inte är nöjd med den valda instruktören. Vill du få mer information om vår plattform? Känn dig fri att ansluta vårt vänliga supportteam via meddelandekortet på hemsidan eller e-mail.

Program undervisas på:
Engelska

Se 9 fler kurser från Preply »

Senast uppdaterad June 20, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019