$close

Filter

Visa resultat

Se alla 2 Kurser i Turismledning på internet

En kurs kan fungera som ett tillfälle att doppa en tå i vatten i ett visst studieområde eller kan omfatta hela klassrummet för en akademisk examen. Således är det tidskraven att slutföra ett kursintervall från några veckor till flera år. Vad är en online kurs i turism ledning? Kursen kan vara inriktad på att hjälpa studenter att utveckla en förståelse för de viktigaste delarna i… Läs mer

En kurs kan fungera som ett tillfälle att doppa en tå i vatten i ett visst studieområde eller kan omfatta hela klassrummet för en akademisk examen. Således är det tidskraven att slutföra ett kursintervall från några veckor till flera år.

Vad är en online kurs i turism ledning? Kursen kan vara inriktad på att hjälpa studenter att utveckla en förståelse för de viktigaste delarna i turism och gästfrihet, inklusive regelverk, företagsledning och marknadsföring. Ämnen som omfattas kan sträcka sig från ekonomi till kundservice till branschlagar. För studenter intresserade av att starta egna företag inom turistsektorn, kan denna kurs ge en bakgrund till entreprenörskap.

Kursen kan hjälpa studenter att utveckla ett brett spektrum av brett tillämpliga färdigheter inom kommunikation, förvaltning, organisation och kundservice. Studenter kan upptäcka att dessa förmågor är användbara i både arbete och vardag.

Kurspriserna kan variera beroende på varaktighet och värdinstitution. Om du har några frågor om kostnader eller tillgången till ekonomiskt stöd, kontakta skolan för webbutiken som intresserar dig.

En kurs i turismhantering kan hjälpa studenter att få en karriär i den blomstrande turistnäringen. Det kan vara tillämpligt för arbete i händelseplanering eller i stället som resebyrå eller resekoordinator. Denna kurs kan också ge den bakgrund som behövs för att hantera ett turistmål, till exempel ett hotell, en resort eller en lodge. De som gillar att resa kan föredra att söka arbete i flygbolaget eller kryssningsbranschen.

Många akademiska institutioner runt om i världen erbjuder nu online-kurser för att underlätta för studenter som inte kan passa traditionellt klassrum i sina upptagna scheman. För att hitta den online-kurs som matchar dina intressen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.                                                                                                                 

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
OSTELEA | Distancia
madrid, Spanien +2 Mer

Innovativt och med en metod som fokuserar på företagsmiljön skapades Superior-programmet inom evenemangsorganisation, protokoll och affärsturism med avsikt att svara på sektor ... +

Innovativt och med en metod som fokuserar på företagsmiljön skapades Superior-programmet inom evenemangsorganisation, protokoll och affärsturism med avsikt att svara på sektorns utmaningar och behov, både offentliga och privata. -
Kurser
Deltid
9 månader
Spansk
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet
 
OSTELEA | Distancia
Spain Online, Spanien

Avsikten med programmet för turistföretagsledning är att svara på detta tillvägagångssätt och göra olika turistområden och de senaste trenderna kända.

Avsikten med programmet för turistföretagsledning är att svara på detta tillvägagångssätt och göra olika turistområden och de senaste trenderna kända. -
Kurser
Deltid
9 månader
Spansk
Internet