$close

Filter

Visa resultat

Hitta Kurser i Turism och värdskap Nätbaserat

En online kurs består av samma läroplan som en traditionell kurs, men studenterna kan studera och ta examen på distans, vilket ger flexibilitet. Den kan användas som fristående utbildningsenhet eller som en del av ett helt examensarbete. Vissa kan fråga, vad är en online kurs i turism och gästfrihet? Detta program är perfekt för yrkesverksamma inom turism industrin som vill ha företag… Läs mer

En online kurs består av samma läroplan som en traditionell kurs, men studenterna kan studera och ta examen på distans, vilket ger flexibilitet. Den kan användas som fristående utbildningsenhet eller som en del av ett helt examensarbete.

Vissa kan fråga, vad är en online kurs i turism och gästfrihet? Detta program är perfekt för yrkesverksamma inom turism industrin som vill ha företagsledning färdigheter. Varje program kommer att ha sitt eget fokus, men ämnena är ofta lika. Kärnämnen som ekonomi, redovisning och marknadsföring lär sig vanligtvis tillsammans med specialiserade gästfrihetsämnen. Vanliga frågor kan omfatta servicehantering, mat- och dryckeservice, destinationsmarknadsföring och boendehantering.

Turism och gästfrihet industrin sysselsätter många människor över hela världen.Studenter som fullgör denna kursförmån genom att ha en konkurrensfördel på arbetsplatsen och de ledarskap som de förvärvar kommer ofta att utrusta dem för situationer under hela livet.

Kostnaden borde vara ett stort övervägande när man undersöker vilken skola som ska delta. Faktorer som skolans rykte, programvaraktighet och praktikmöjligheter kan alla påverka hela undervisningen. Att ringa skolor av intresse kan hjälpa studenterna att få en bättre uppfattning om vad som förväntas ekonomiskt. Finansiellt stöd kan också vara tillgängligt för att hjälpa till med kostnadsförpliktelser.

Det finns många olika karriärmöjligheter för dem med utbildning i turism och gästfrihet. Olika branscher och områden som kan vara tillgängliga inkluderar hotell och resorts, turism, sportfestivaler och evenemang, konferens och evenemangshantering, barer och klubbar, restauranger, kongresscenter, bankettförvaltning, catering och detaljhandel.Studenter som är flytande på främmande språk kan ha ännu fler jobbmöjligheter internationellt.

Använd online-sökmotorn för att hitta online kurser som passar dina utbildningsmål. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Disney Institute
Lake Buena Vista, Amerikas förenta stater

På Disney Institute tror vi att ett gemensamt syfte är den grundläggande grunden för en kvalitetsservicestrategi.

På Disney Institute tror vi att ett gemensamt syfte är den grundläggande grunden för en kvalitetsservicestrategi. -
Kurser
Engelska
Internet