$close

Filter

Visa resultat

Se alla Kurser i Tillämpad finans nätbaserade

En online-kurs är en internetbaserad väg studie som fokuserar på ett specifikt ämne. Längden på onlinekurser varierar kraftigt, men de flesta är mellan ett par veckor och ett år i varaktighet. I de flesta fall är minimal tidigare utbildning som krävs för att delta i en kurs. Vad är en online-kurs i tillämpad ekonomi? Den består av studiet av finansiell och ekonomisk teori och hur d… Läs mer

En online-kurs är en internetbaserad väg studie som fokuserar på ett specifikt ämne. Längden på onlinekurser varierar kraftigt, men de flesta är mellan ett par veckor och ett år i varaktighet. I de flesta fall är minimal tidigare utbildning som krävs för att delta i en kurs.

Vad är en online-kurs i tillämpad ekonomi? Den består av studiet av finansiell och ekonomisk teori och hur det i praktiken tillämpas i verksamheten och investera världen. En typisk Kursen behandlar ämnen som bokföring, budgetering, finansiell rapportering, analysera bokslut, ekonomiska prognoser och inköpsstrategier. Några kurser kan fokusera på mer specifika ämnen, såsom löner, riskkapital eller konkurs.

De färdigheter som erhållits från att ta en online-kurs i tillämpad ekonomi är ofta mycket värdefullt. Företagsrelaterade färdigheter eleverna får från att slutföra den här typen naturligtvis möjliggör olika karriärmöjligheter inom näringsliv och finans.De har också många tillämpningar inom starta ett företag. Dessutom tillämpade finansiella strategier för budgetering och investeringar är också användbara i det dagliga ledningen pengar.

Eftersom de flesta kurser som inte kräver en lång ansökningsprocess eller godkännande till ett universitet eller högskola, kostnader är ofta lägre än i andra avancerade utbildningsalternativ. Men kostnaderna varierar från institution till institution, så intresserade forskare bör forskning kurskostnader på en bedömning från fall till fall.

De som slutföra en online-kurs i tillämpad ekonomi kan utöva ett imponerande utbud av karriärvägar. Investerings myndigheter, företag, myndigheter, ideella organisationer, revisionsbyråer och banker alla hyra ofta människor med tillämpad ekonomi referenser. Privat finansiell rådgivning och företagande är potentiella karriärer liksom.Alla företag som vill fylla en position som kräver finansiellt kunnande kan vara en långsiktig anställning alternativ för någon med en tillämpad ekonomi bakgrund.

Online-kurser är oöverträffad i sin bekvämlighet och tillgänglighet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Edinburgh Business School
Currie, Storbritannien

Vi har slagit sig ihop med Russell Napier, en känd finansexpert för att tillhandahålla sin unika och ledande kurs på finansmarknaden som ett onlineprogram tillgängligt för all ... +

Vi har slagit sig ihop med Russell Napier, en känd finansexpert för att tillhandahålla sin unika och ledande kurs på finansmarknaden som ett onlineprogram tillgängligt för alla, när som helst, var du än bor. Engagerande och informativ, och ändå både praktisk och användbar, den här kursen kommer att utrusta deltagarna med en djup grundkunskap, leda till en god förståelse för hur de finansiella marknaderna fungerar och hjälpa till att styra deras beslut och aktiviteter. Kursen är skriven och presenterad av ledande akademiker, seniora ekonomer och investeringspraktiker, och innehåller över 20 timmar video och täcker nyckelområden inklusive aktievärderingar, ekonomi, beteendefinansiering och likviditet. Online: 20 timmar video och innehåll. -
Kurser
Deltid
20 timmar
Engelska
Internet