Filter
Kurser
Takt: Alla

Se alla 13 kurser i Studier i juridik nätbaserat

Alternativ för banbanor är olika. Beroende på intresseområdet finns klasser tillgängliga för dem med högskoleexamen och högre. Kurser kan sträcka sig från en enkelsemester till tre år.

Vad är en kurs i juridiska studier? Det är en kurs som täcker teorin, principerna och praktiken av lagen, och kan tjäna som en utgångspunkt för att få en examen eller uppfylla fortbildningens behov. Avancerade och specialiserade grader kan senare uppnås för att förbereda individer att utöva rätt i specifika länder och att ange nischområden av studier. Kursens ämnen kan omfatta internationell affärsrätt, kriminologi och psykologi. Eleverna kan lära sig hur internationella domstolssystem och tribunaler fungerar i samverkan med lokala och nationella jurisdiktioner, eller till och med grunderna i bankrätten, som undervisar regelverket för internationell bankverksamhet.

Personer som är inskrivna i juridikstudier får färdigheter som kan överföras, vilket gör det möjligt för dem att välja mellan ett varierat urval av specialiteter. Reasoning och kritiska tänkande färdigheter kan möjliggöra unikt utformade diskussioner. Uppmärksamhet på detaljer möjliggör utarbetande av exakta dokument medan koncisa verbala förklaringar kan levereras.

Kurser i juridiska studier erbjuds över hela världen. På grund av bredden av klassmaterial och kurslängder varierar kostnaden från en institution till en annan. Projektiva studenter ska undersöka skolor som erbjuder valfrihet och kontakta dem för uppdaterad registrering och relaterade avgifter.

Sysselsättningsmöjligheter för personer med examensbevis är olika och inkluderar yrken som advokater, advokater, dataanalytiker och advokater. Det finns också många karriär utanför jurister som kan dra nytta av en juridisk kurs, inklusive journalister, socialarbetare, policyutvecklare och personalresurser. För de som föredrar att bo i utbildningssystemet utnyttjar lärare, professorer och fackföreningsrepresentanter överförbara färdigheter i den arenan.

Utbildningsinstitutioner erbjuder flexibla alternativ för studenter. Elektroniska blanketter, online-klasser och hel- och deltidsmöjligheter gör det möjligt för yrkesverksamma att fortsätta sin utbildning överallt i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

13 Results in Studier i juridik

International Career Institute

... [+]

[-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
International Career Institute

ICI levererar en straffrätt och kriminologi kurs som förbereder dig för de olika utmaningar i yrket. Utvecklat av experter på området, ger vi en omfattande kurs som komme ... [+]

ICI levererar ett straffrättsligt och kriminologi kurs som förbereder dig för de olika utmaningar i yrket. Utvecklat av experter på området, ger vi en omfattande kurs som kommer att träna dig att vara effektiv i många positioner relaterade till slåss brott.

Kursupplägg Criminal Justice Hantering Undersökningar Kriminalteknik Research Methods och dataresurser Introduktion till kriminella psykologi Psykologiska metoder för att förstå brott Psykologi och förståelse allvarliga brott Psykisk störning och brott Kön och brott Ungdom och brott Psykologi och polisen Psykologi i rättssalen Psykologi och brottsförebyggande kontors Practices juridisk terminologi Criminal psykologi Yrkespraktik, för konsulter Tekniska Skriva Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
International Career Institute

ICI erbjuder en paralegal kurs för personer som vill göra karriär inom området samt för dem som redan arbetar som juridiska sekreterare och paralegals och vill öka sina r ... [+]

ICI erbjuder en paralegal kurs för personer som vill göra karriär inom området samt för dem som redan arbetar som juridiska sekreterare och paralegals och vill öka sina referenser. Vår kurs är utvecklad med representanter från industrin och regeringen för att garantera att de kunskaper du förvärvar efter kursen är relevant och aktuell.

Kursupplägg

I slutet av kursen kommer du att kunna:

Tillämpa kunskaper om det juridiska systemet för att utföra uppgifter Utför sökning av offentliga register Tillämpa principerna om sekretess och säkerhet inom den rättsliga miljön Handtag mottagande och sändning av information Använd juridisk terminologi för att utföra uppgifter Assist i prioritering och planering i en rättspraxis Arbeta effektivt i en företagsmiljö Producera affärsdokument Bidra till effektiva arbetsplatsförhållanden Föra register för tid och utbetalningar i en rättspraxis Förstå de inblandade i domstol dokumentation processer Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Vad är brott? Hur arbetar straffrättsligt arbete i England och Wales? Ta reda på mer genom att följa ett ärende via systemet. ... [+]

Vad händer när ett brott är påstås begått i England och Wales? Nu är din chans att ta reda på det. På denna kurs följer du en misstänkt genom resan av utredning, åtal och domar. Du kommer att gå in i rättssalen - upptäcka hur straffrättsliga processer fungerar - och lära dig om straffrätten och nyckelinstitutionerna som polisen och domstolarna.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Vecka 1: Definitioner av brott; mäta graden av brottVecka 2: Undersökning och åtalVecka 3: FörsöksprocessenVecka 4: SentencingVad kommer du att uppnå?

I slutet av kursen kommer du att kunna ...

Identifiera olika definitioner av "brott"Beskriv, i grundläggande termer, nyckelprocesser inom straffrätten, inklusive utredning, åtal, försvarsmakt, dömande och dömandeUtveckla en motiverad syn på de värden som ligger till grund för straffrättsliga processer i England och Wales och om effektiviteten hos institutioner, inklusive polis, advokater och domstolarVem är kursen för?... [-]
Storbritannien UK Online
January 2020
Deltid
4 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Hur hjälper språk oss att utveckla vårt förhållande till naturen och bestämma rätten till tillgång och ägande? ... [+]

Varför gå med i kursen?

Ökande populationer och sociala förändringar pressar på vårt förhållande till miljön. Fastighetsrättigheter är inbyggda i kraftstrukturer och markförvaltning. Denna kurs utforskar de olika sätt som naturen uppfattas av olika typer av samhällen och effekterna av äganderätten på naturresurshantering.

Denna kurs utforskar tre metoder för hierarkin för egendomsrättigheter och tillämpar dessa på miljöanvändning och förvaltning runt om i världen. Det innehåller också råd om att lägga fram en riktlinjer för miljöfrågor.

Vilka ämnen kommer du att täcka?Känna igen skillnaden mellan perspektivet av "geandans natur" och "kontroll av förfader" i våra uppfattningar om naturen.Förstå betydelsen av "ömsesidighet" som ett sätt att minska risken i osäkra miljöer.Bli presenterad för Elinor Ostrom som utvecklat en hierarki av olika typer av egendomsrättigheter.Känna igen olika typer av egendomsrättigheter och hur de påverkar tillgången till och återkallandet av naturresurser.Uppskatta behovet av flexibla äganderätt i områden med dynamisk ekologi.Bli presenterad för de kontrasterande argumenten från Thomas Malthus och Ester Boserup om befolkning och jordbruksproduktion.Förstå begreppet "fler människor, mindre erosion" när högre befolkningstätheter leder till bättre markförvaltning.Erkänna kopplingar mellan egendomsrättigheter och nivå av biologisk mångfald inom jordbruket.Förstå hur "historisk institutionalism" i tidigare lagar påverkar nuvarande lagliga rättigheter till naturresurser.Uppskatta de sociala asymmetrier som orsakas av makt att kontrollera tillgången till naturresurser.Erkänna språkets betydelse för att beskriva lokala system för naturresurshantering.Vad kommer du att uppnå?... [-]
Storbritannien UK Online
November 2019
Heltid
Deltid
2 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Förstå brittisk musiklagarrätt och hur det gäller dig som skapare, producent, marknadsförare, distributör eller licensinnehavare av musik. ... [+]

Utforska brittisk musiklagarrätt och hur det kan gynna musiker

Denna online kurs introducerar dig till de viktigaste aspekterna av brittisk musiklagarrätt.

Det svarar på frågor som: Vad skyddas av upphovsrätten och vad är det inte? Under vilka omständigheter kan du återanvända upphovsrättsskyddat material utan tillstånd eller betalning? Hur arbetar samlarorganisationer? Och hur kan du tjäna pengar som musiker genom licensavtal, självpublicering eller ge din musik bort?

Real-life-musiker delar sina erfarenheter genom hela kursen, ger råd om att hantera upphovsrätt, kopieras av andra artister och undviker att komma i en kopiafälla.

Vilka ämnen kommer du täcka? ... [-]
Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Deltid
2 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Denna gratis online kurs kommer att introducera dig till det arbete och roll det brittiska parlamentet. Från att den ålder då vi börjar skolan att besluta pensionspolicy ... [+]

Denna gratis online kurs kommer att introducera dig till det arbete och roll det brittiska parlamentet. Från att den ålder då vi börjar skolan att besluta pensionspolicy gör det brittiska parlamentet lagar som påverkar våra liv, vårt arbete och vår samhället.

Ta reda på vad parlamentet och gör

Du kommer att börja med att titta på det som parlamentet är, hur det skiljer sig från regeringen och hur den har förändrats och utvecklats under flera hundra år. Du kommer att få reda på om arbetet i underhuset och överhuset och upptäck hur saker och ting fungerar i Chambers och utanför på en dag till dag.

Läs mer om hur parlamentet granskar regeringen

... [-]
Storbritannien UK Online
November 2019
Deltid
3 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Denna gratis online Kursen behandlar de praktiska problem som uppstår i sociala system i samband med förvaltning och offentlig politik på lokal, regional och global nivå. ... [+]

Denna gratis online Kursen behandlar de praktiska problem som uppstår i sociala system i samband med förvaltning och offentlig politik på lokal, regional och global nivå. Det är problemorienterad, ger dig både teoretisk förståelse och praktiska verktyg för att hitta och genomföra lösningar på organisatoriska och sociala problem.

Använd systemtänkande för att lösa komplexa problem verkliga

Kursen kommer att titta på vilken typ av sociala, administrativa och politiska problem, med tanke på en mängd olika verkliga exempel: gemenskapens åtgärder; brott och polisarbete; hälsa och social välfärd; transport; smarta städer; energi; Europa och Brexit; och massutbildning för Afrika och Latinamerika.... [-]

Storbritannien UK Online
January 2020
Deltid
2 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

... [+]

Politik på alla nivåer, från individer till världen: Vi kommer att börja med politiska problem på globala och nationella nivåer. Hur kan dessa problem lösas?

[-]
Storbritannien UK Online
January 2020
Deltid
2 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Lagen reglerar nästan alla aspekter av samhället. Ibland är mycket synlig: du kommer till domstol i ett mål mot en större kriminell eller i parlamentet i en livlig debatt ... [+]

Lagen reglerar nästan alla aspekter av samhället. Ibland är mycket synlig: du kommer till domstol i ett mål mot en större kriminell eller i parlamentet i en livlig debatt om ett nytt lagförslag. Lagen reglerar också små - men viktiga - saker som leasing ditt nya hem eller ditt anställningsavtal.

Rätten är också i stort sett osynlig. Till exempel lägger sig matvaror på kassan, du själv är förmodligen inte direkt medvetna om att det alltid finns ett ömsesidigt åtagande kreativ avtal ingås mellan dig och snabbköpet. Detta öppnar upp många fler rättigheter och skyldigheter än bara leverera mat och betala för det.

Just eftersom lagen så mycket inflytande på vardagslivet, är bara juridiska kunskaper alltid till hands.... [-]

Storbritannien UK Online
November 2019
Deltid
5 veckor
Online
Läs mer på svenska
FutureLearn

Har du någonsin funderat på hur en kompositör eller en författare gör en levande? Eller hur de tjäna pengar för att leva sitt dagliga liv, precis som andra människor? Den ... [+]

Har du någonsin funderat på hur en kompositör eller en författare gör en levande? Eller hur de tjäna pengar för att leva sitt dagliga liv, precis som andra människor? Denna kurs kommer att undersöka processen för skaparna att bli proffs: hur en marknadsplats och en industri har vuxit tack vare uppfinningar som den 15: e århundradet tryckpress.

Du får veta att denna process började med idén att konstnärligt arbete tillhör skaparna och hur denna idé inspirerat en ny industri baserad på upphovsrätt. Du kommer också att undersöka olika aspekter av denna process - att titta på hur teknisk förbättring, kreativitet och de rättsliga dimensioner upphovsrätt är nära knutna till varandra.... [-]

Storbritannien UK Online
November 2019
Deltid
4 veckor
Online
Läs mer på svenska
International Open Academy

Döva in i kriminella sinnet och vara den person som kan läsa ledtrådar för att fånga syndern med din inre kännedom om kriminologi. ... [+]

Döva in i kriminella sinnet och vara den person som kan läsa ledtrådar för att fånga syndern med din inre kännedom om kriminologi

Har du alltid varit fascinerad av brott och de människor som hjälper till att fånga brottslingar? Är du en ivrig fläkt av brottsserier? Älskar du tränare? Är du praktisk och metodisk? Om svaret är Ja, så matchar din profil en kriminologs.

Det finns en stor efterfrågan på ditt logiska sinne också! Omkring 1,197,704 våldsbrott begicks i USA och egendom stulna värderades till cirka 12 miljarder dollar förra året , enligt FBI-siffrorna. Det är mycket arbete för brottsutredare .

Det är en värld som fascinerar oss alla. Cirka 73,8 miljoner tittare stämde in på CSI i sina 15 år i luften. Det är fängslande att se dem omsorgsfullt gå över en brottsplats, samla bevis, analysera det och fånga förövarna .... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
60 dagar
Online
Läs mer på svenska
Elevate Health

Denna kurs kommer att förbättra din förståelse för folkhälsovidemiologi, vetenskapen om vilken folkhälsa är baserad. Folkhälsoepidemiologi innefattar att beskriva och tol ... [+]

Denna kurs kommer att förbättra din förståelse för folkhälsovidemiologi, vetenskapen om vilken folkhälsa är baserad. Folkhälsoepidemiologi innefattar att beskriva och tolka geografiska och tidsmässiga mönster inom befolkningens hälsa, identifiera förebyggande strategier och bedöma och utvärdera effekterna av riskfaktorer och förebyggande åtgärder för folkhälsan. Det är därför viktigt att ha en grundlig förståelse för folkhälsospidemiologin om ditt arbete eller studier inbegriper folkhälsoprelaterade frågor. Denna kurs är därför mycket lämpad för epidemiologer i universitet, sjukhus, kommunala hälsovårdstjänster och andra statliga hälsoorganisationer, samt till doktorander som arbetar med epidemiologiska eller folkhälsoavhandlingar.... [-]

Nederländerna Netherlands Online
March 2019
Deltid
3 veckor
Online
Läs mer på svenska