Filter
Kurser
Tempo: Alla

Sök bland 3 Kurser i Sport på internet

En kurs är ett kort program som låter eleverna studera ett specifikt ämne. Till skillnad från examensprogrammen är kurser menade att de är färdiga snabbt så att eleverna kan förvärva de färdigheter som behövs för sin karriär.

Vad är en online kurs i sport? Denna typ av kurs kan variera mycket i innehållet. En sportkurs kan omfatta ämnen som är relaterade till lek, coachning och hantering av sport. Eleverna kan lära sig om reglerna för olika sporter, träningsmetoder, coachningsteknik och företagsledning för ett idrottslag. Kurser kan också omfatta ledarskapsmetoder, etik, anatomi, fysiologi, psykologi och coaching metodik. Andra ämnen som kan ingå i kursen i en kurs inkluderar sportnäring, medicin, första hjälpen, marknadsföring, personalhantering och insamling.

Beroende på vilken typ av sportkurs en elev tar kan han eller hon uppnå kompetens inom ledning och ledarskap som är tillämplig i nästan vilken position som helst.Studenter kan också få kompetens inom coaching och träning som kan göra det möjligt för dem att kvalificera sig för fler praktiska positioner inom sportbranschen.

Kostnadsuppskattningar för sportkurser erhålls bäst från varje skola. Kostnaderna varierar beroende på skillnaderna i undervisning och programstrukturer.

Eftersom idrottskurser varierar så mycket i innehåll och fokus, kan elever som genomför kursen vara beredda för ett brett utbud av karriär. Eleverna kan bli tränare, personliga tränare, agenter, representanter, kundtjänst eller chefer i sportbranschen. Andra möjliga karriärer inkluderar försäljningschef, marknadschef och kampanjchef. Vissa studenter kanske vill starta ett eget företag, till exempel en hälsoklubb eller gym, eller kanske vill börja amatörsporter. Det finns också möjlighet att fortsätta i ett examensprogram i ett sportrelaterat ämne.

En kurs i sport kan tillåta dig att älska sporten och lägga den till praktisk användning.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Sport

Shaw Academy

Ultimate Weight Loss Programmet är speciellt utformat för att utrusta dig med den omfattande kunskapen och färdigheter som är nödvändiga för att uppnå dina personliga och ... [+]

Ultimate Weight Loss Programmet är speciellt utformat för att utrusta dig med den omfattande kunskapen och färdigheter som är nödvändiga för att uppnå dina personliga och professionella mål. Det erbjuder omfattande strategier för att förlora vikt och förebygga viktrelaterade sjukdomar, för dem som ser allvarligt på sin hälsa. Låt våra experter näringsämnen och dietister börja dig på vägen till en framgångsrik karriär inom viktminskning eller uppnå dina långa önskvärda näringsmål. Du lär dig att få långvariga, effektiva resultat så registrera dig nu för att börja lära dig./>

Kursinnehåll

LESSON 1 - GMO, livsmedelskomplementering och ekologisk mat... [-]

Irland Ireland Online
Öppen antagning
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
iStudy

Du kommer att kunna få den nödvändiga kunskap och färdigheter som krävs för att lyckas inom denna sektor. Du kommer att kunna sticka ut i publiken genom att lägga till vå ... [+]

Varför ska du välja en av våra hälsokurser? Livstid tillgång till våra Health & Fitness kurser Inga dolda avgifter eller provavgifter Prisvärd, engagerande och högkvalitativ e-lärande material Fullt lärarstöd Effektivt provningssystem, bedömning och omedelbara resultat Förbättra din chans att få professionella färdigheter Vem är den här kursen för?

Eftersom det inte finns någon erfarenhet och kvalifikation som krävs för våra Health & Fitness kurser, är de tillgängliga för alla studenter från någon akademisk bakgrund.

Krav

Våra Hälsa & Fitness kurser är helt kompatibla med alla typer av enheter. Oavsett om du använder Windows-dator, Mac, smartphones eller surfplattor får du samma erfarenhet när du lär dig. Förutom det kommer du att kunna få tillgång till kurser med någon form av internetuppkoppling från var som helst när som helst utan någon form av begränsning.... [-]

Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
International Career Institute

Sport management är ett lockande område som inte är svårt att komma in om du har rätt kompetens. Läs dessa från ICI: s omfattande sports management kurs och vara säker på ... [+]

sport management är ett lockande område som inte är svårt att komma in om du har rätt kompetens. Läs dessa från ICI: s omfattande sports management kurs och vara säker på att gå ombord på en uppfriskande karriär. Dessutom behöver du inte spendera år att ta ett certifikat eller diplom att du har valet att få det inom några veckor på ICI.

Kursupplägg

Vår sports management kurs är utvecklad med ledare i branschen så att du kan förvänta praktisk och aktuell information.

Sport - Vad det handlar om Bakgrund av Sporting Föreningsliv sport utveckling ledarskap Arbetar tillsammans Människor Organisationsförvaltning Management i praktiken förvaltnings Utmaningar marknadsföring Event Management Personliga skickligheter Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien London
Öppen antagning
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska