Filter
Kurser
Sydafrika Tempo: Alla

Sök kurserna i Samhällsvetenskap i Sydafrika nätbaserat 2019

Kurser erbjuds i många olika format för att möta behoven hos en varierad studentpopulation. Med allt från standardstudier i klassrummet till sommarkurser och nätbaserade alternativ har möjligheterna att ta högre utbildning aldrig varit fler.

Samhällsvetenskaper hjälper eleverna att bättre förstå interaktioner och system inom det mänskliga samhället. Ämnen som omfattas kan innefatta hur samhällen och befolkningen bildar regeringar, lagar, utvecklar ekonomiska system eller hur individer fattar beslut.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

Börja idag Bästa kurserna i Samhällsvetenskap i Sydafrika nätbaserad 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

2 Resultat i Samhällsvetenskap, Sydafrika

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
University Of The Free State Business School Online

Syftet med etik ... [+]

Etik

Syftet med etik

Schema

Etiken

bedömning

Bedömningen av SLP: s består av frågesport, diskussioner, slutlig uppgift och ett online-test.

Leveranssätt

Uppkopplad

Varaktighet

1 vecka. Detta utesluter den extra tid som ges för att slutföra den slutliga bedömningen.

Ackreditering

Efter framgångsrikt genomförande av etiken

NQF nivå: 5

Krediter: 4

förfrågningar:

Ansie Barnard

Strategiska partnerskap

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]
Sydafrika Bloemfontein
Öppen antagning
Engelska
Heltid
1 vecka
Internet
Läs mer på svenska
Academy of York

Gillar du idén att göra skillnad i världen? Gillar du idén att hjälpa människor? Gillar du idén att arbeta för dig själv, i din egen tid och i din egen takt? Att vara en ... [+]

Översikt

" Gör en skillnad i människors liv och hjälpa dem att nå sina mål

Gillar du idén att göra skillnad i världen? Gillar du idén att hjälpa människor? Gillar du idén att arbeta för dig själv, i din egen tid och i din egen takt? Att vara en livscoach ger dig möjlighet att komma ur 9 - 5-slipen, ur trafiken, ut ur chefs hår, ur skalet och i din egen tid, din egen takt, din egen och din skillnad !

Life Coach samarbetar med sina kunder för att bedöma kundens mål, var de befinner sig, var de vill gå och hjälpa till att överbrygga det gapet. Därför har Life Coaches mycket särskiljande karaktärsdrag. De är empatiska, tålmodiga och medkännande, de har också starka ledarskap, organisations- och kommunikationsförmåga.... [-]

Sydafrika Randburg
Februari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska