ONLINESTUDIES

Se kurser i Samhällsansvar på internet i Sydamerika 2021

Kurser kan man gå för att uppnå en rad olika ändamål. De kan fungera som grundkurser för vidare utbildning eller tas för att få värdefulla färdigheter, eller så kan man gå kurser bara som en hobby.

CSR, som står för "företagens sociala ansvar", är studiet av att hjälpa företag, ideella organisationer och statliga myndigheter för att balansera sina finansiella prioriteringar som att ge tillbaka till samhället och förbättra deras sociala bilden. Dessa strävanden att göra dem mer gynnsamma för konsumenterna också.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Om du vill öka dina kunskaper om sociala, kulturella, administrativa och historiska synpunkter från Sydamerika och den latinska världen, är detta kontinenten för dig.

Kontakta universitet Bästa Kurser i Samhällsansvar nätbaserade i Sydamerika 2021

1 Resultat i Samhällsansvar, Sydamerika, Distansutbildning Filter

Specialisering i Social Responsibility Ledning och Shared Value

EAN University
Kurser
Jan 2021
Engelska
Internet

En av de viktigaste frågorna i den nuvarande globala agendan är socialt ansvarstagande, särskilt eftersom skapandet av begreppet Shared Value-perspektiv som effekten

Läs mer