$close

Filter

Visa resultat

Se 2 Kurser i Redovisning och finans på internet

  En kurs är ett alternativ instegs vid en högskola eller ett universitet för gymnasieexamen. Kurser kan skilja sig åt i längd och innehåll. De kan bestå av endast en fokuserad klass eller innehålla flera klasser. Vad är en online-kurs i redovisning och finansiering? Denna typ av kurs tillåter studenter att studera olika ämnen som är specifika för bransch i en online-miljö. Kurs… Läs mer

En kurs är ett alternativ instegs vid en högskola eller ett universitet för gymnasieexamen. Kurser kan skilja sig åt i längd och innehåll. De kan bestå av endast en fokuserad klass eller innehålla flera klasser.

Vad är en online-kurs i redovisning och finansiering? Denna typ av kurs tillåter studenter att studera olika ämnen som är specifika för bransch i en online-miljö. Kurser kan lära eleverna om redovisningsprinciper, förfaranden och regler. Dessutom kan studerar andra ämnen, såsom bokföring, hantera kassaflöde och löner. Många kurser även omfatta datoriserad redovisning och gå över de olika program som krävs för att arbeta inom detta område. I slutet av en kurs, kan en student oftast förbereda bokslut, deklarationer och bokföring för en mängd olika situationer.

Ta en kurs i redovisning och finansiering ger en student att fräscha upp kompetens, lära sig nya färdigheter eller få certifiering i olika program. Eleverna har möjlighet att avancera i karriären och göra sig mer attraktiv för potentiella arbetsgivare genom att fylla i en kurs.

Kostnaden för en kurs kan variera från skola till skola. För den mest exakta uppgifter om kostnader, bör en student kontakta sin skola där någon kan ge fullständig information om kostnader.

En redovisning och finansiering naturligtvis öppnar dörrar till dem som är intresserade av att arbeta inom detta område. Studenter kan få arbete i revisionsbyråer, privata företag eller inom corporate finance avdelningar. Möjliga alternativ karriär inkluderar bokhållare och redovisningsassistent. I båda karriär, är en person som ansvarar för drift och underhåll av kontoposter, finans informations- och andra relaterade poster. Normalt innebär detta också ett nära samarbete med en revisor.Om en elev tar en kurs som är specifika för vissa program, kan han eller hon kunna tjäna specialist certifiering, öppna dörren för att arbeta på tekniska team eller inom ekonomiavdelningar som en teknisk specialist.

Om du vill veta mer och kanske träna för att bli en bokförare eller bokföringsprogram specialist, då denna typ av kurs är för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Harvard Business School Online
cambridge, Amerikas förenta stater

Denna kurs kommer att lära dig grunden för finansiell redovisning. Med utgångspunkt i grunderna för att registrera transaktioner som journalposter och skicka dem till T-konton ... +

Denna kurs kommer att lära dig grunden för finansiell redovisning. Med utgångspunkt i grunderna för att registrera transaktioner som journalposter och skicka dem till T-konton lär du dig hur du gör en balansräkning, resultaträkning och kassaflödesanalys. -
Kurser
Deltid
8 veckor
Engelska
20 Okt 2022
11 Okt 2022
Internet
 
New York Institute Of Career Development
New York, Amerikas förenta stater

Vår bokföringskurs kommer att lära dig alla färdigheter som krävs för att starta en ny karriär och organisera ekonomin för alla företag du vill arbeta för.

Vår bokföringskurs kommer att lära dig alla färdigheter som krävs för att starta en ny karriär och organisera ekonomin för alla företag du vill arbeta för. -
Kurser
Engelska
Internet